Drama na pediatričnem oddelku novomeške bolnišnice, 18-letnika iz okolice Brezja odpeljali

17. jun. 2024, ob 14.15
993
50 SEK

Novomeški policisti so v nedeljo zvečer napisali plačilni nalog zaradi kršenja javnega reda in miru 23-letniku, ki je razgrajal, žalil in se nedostojno vedel do osebja na pediatričnem oddelku novomeške bolnišnice. Pospremili so ga ven, kjer je bilo več oseb. Ob očitni pomoči alkohola je  prišlo do prepira in pretepa med 18-letnikom in 25-letnikom. Ker ni šlo drugače, so policisti uporabili prisilna sredstva in 18-letnika iz okolice Brezja odpeljali v pridržanje na policijsko postajo. Obema pretepačema bodo napisali plačilne naloge, sporočajo s PU Novo mesto.

Policist so na številko 113 prejeli 380 klicev, od tega je bilo 138 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Novomeški policisti so v soboto zvečer posredovali v Brezju zaradi kršitve javnega reda in mir – zabave z glasno glasbo. Policisti so vzpostavili javni red in mir ter izrekli opozorilo glasbeniku. V nedeljo dopoldne so zaradi kršitve javnega reda in miru policisti posredovali v Brezju. Zoper 54-letnega kršitelja, ki je kričal, pri tem pa naj bi tudi grozil sosedu, so uvedli postopek o prekršku.

N. D.; Foto: Shutterstock

993
50 SEK