• C Novo mesto
  • 20:11
  • Sob, 04.02.2023

FOTO: Razkrito, kdo je pijana slovenska estradnica, ki se je v Poreču zabila, nato grizla in pljuvala policiste

Za volanom “Peugeota 508” z ljubljanskimi registrskimi tablicami je Slovenka Aneta A. (34) v soboto na poti iz Tare v Poreč pripravila pravi dar-mar, piše 24sata in dodaja ga gre za resničnostno zvezdnico Aneto Andolini, ki smo jo lahko spremljali v šovih Survivor in Kmetija.. Na 5-minutnem posnetku, ki ga je naredil eden izmed bralcev omenjenega portala 24sata, se vidi, kako je voznica za dlako ušla več trkom, vozila je malo levo, malo desno. Na poreški obvoznici v krožnem toku pri enem izmed nakupovalnih središč je trčila v Renault Kadjar, po trku je trčila še v prometni znak, ki ga je skrivila. Na koncu se je zabila še v renault. V nesreči se je lažje poškodovala njena 31-letna sopotnica  Manca T..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aneta (@crna_mamba53) on

Žalitve in fizično obračunavanje

A voznica je po prihodu policije na kraj dogodka začela kričati in žaliti policiste, zavrnil preizkus alkohola in bila aretirana, piše 24sata. Kljub opozorilom se ženska namreč ni pomirila in celo ugriznila enega izmed policistov, medtem ko je fizično napadla drugega. »Je… bom mamo tistemu, ki me je vklenil. Maščevala se bom. Smeti policijske, vi ste živina. Ubila bom vas in vse vaše,« naj bi po poročanju 24sata grmela Slovenka. Med vožnjo, naj bi se policistom iztrgala iz rok, pri tem padla na hrbet in enega brcnila z nogo v obraz.

[VIDEO] Slovenka je u Poreču napravila pravi dar-mar!

Objavil/a 24sata dne Ponedeljek, 20. julij 2020

V psihiatrično ustanovo

Policisti so se v incidentu lažje poškodovali, zoper osumljeno žensko poteka kriminalistična preiskava. Neuradno, tako piše omenjeni portal, je bila Slovenka izročena psihiatrični ustanovi.

NaDlani.si; Foto: arhiv