• C Novo mesto
  • 21:04
  • Sre, 26.01.2022

(FOTO) Tadej Pogačar razkril razburljivo novico, z Urško bosta …

Naš kolesarski šampion Tadej Pogačar je na Instagramu objavil romantične fotografije njega in njegove izbranke, prav tako profesionalne kolesarke, Urške Žigart. Zraven je zapisal: “Sanje so se uresničile, ko je rekla da.” Naša kolesarja sta si po treh letih zveze dahnila usodni da.

Pogačar je objavil serijo fotografij iz njune zaroke in v svet poslal veselo novico. Sodeč po fotografijah je šlo za skrbno načrtovan dogodek s pravo kuliso iz luči, zaročenca pa sta bila oblečena v ujemajoča bela oblačila. Tadej je poleg fotografij v angleščini zapisal: “le eno življenje imaš. In sedaj je moja. Sanje so se uredničile, ko je rekla da.”

Pod objavo so se seveda usule čestitke navijačev, oboževalcev in njunih kolesarskih kolegov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Zaenkrat še ni znano, kje točno sta se zaročila in ali gre na fotografijah za zabavo ob zaroki ali dejanski trenutek, ko je Tadej dahnil usodno enozložnico.

Kmalu zatem je nekaj fotografij objavila tudi Urška in dopisala sporočilo Tadeju: “večnost s tabo se zdi prekratka.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Urška Žigart (@urskazigart)

Urška in Tadej sta par že tri leta in skupaj sta doživela mnogo profesionalnih uspehov, med njimi gotovo najbolj odmeva Tadejevo dvakratno slavje na Tour de France, sedaj pa se podajata na naslednjo stopničko svojega zasebnega življenja.

Pripravil: NaDlani.si; foto: Instagram