• C Novo mesto
  • 03:59
  • Sob, 23.09.2023

FOTO: tako je izgledala poroka Aneja iz BQL in njegove izbranke Ize

Anej Piletič, priljubljen slovenski pevec in član dua BQL, in njegova izbranka Iza Hratnik Fink sta zadnjo soboto v avgustu končno dahnila usodni da. Slavje je potekalo v Celju, udeležilo pa se ga je tudi kar nekaj slovenskih znanih obrazov.

Se še spomnite pesmi Budala, v kateri Anej in Rok prepevata o predolgem čakanju na odločitev o tisti »ta pravi«? Mlajši član dua BQL, Anej Piletič, je na koncu videospota naznanil veliko novico, da se bo poročil? S tem je na YouTubu sprožil cel kup navdušenih komentarjev svojih oboževalcev. Če ste poroko Aneja in njegove srčne izbranke nestrpno pričakovali tudi vi, se je sedaj končno zgodila – včeraj sta si zaljubljenca v Celju izmenjala svoje poročne zaobljube.

Poročnega slavja se je udeležilo kar nekaj slovenskih znanih obrazov, med drugim Aleš Vovk – Raay, ki je imel to čast, da je prvi objavil poročno fotografijo mladoporočencev. Njegova žena, Marjetka Vovk, se poroke žal ni uspela udeležiti, saj je začela s snemanjem nove sezone Slovenija ima talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raay (@raaymusic)

Po poročanju 24ur.com pa je bila med poročnimi gosti tudi Nika Zorjan, ki je mladoporočencema zapela svoji novi uspešnici Za vedno in Zate dovolj. Za odlično glasbeno vzdušje je poskrbel tudi Luka Basi, ki je ženinu in nevesti namenil balado U bijelom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EasyBeauty 🌹 (@izahrastnikfink)

Mladoporočenca sta na svoj poseben dan naravnost blestela – Iza je nosila čudovito belo obleko, njeni lasje so bili rahlo skodrani in spuščeni. Videz svoje pričeske je izpopolnila s tiaro. Anej pa se je odločil za športno-elegantni stil: oblekel je sivo obleko v kombinaciji z belo srajco in kravato, obul pa bele superge. Po fotografijah sodeč sta Anej in Iza na poroki naravnost blestela – veliko bolj kot njuna oblačila o tem pričajo njuni nasmeški do ušes.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram