• C Novo mesto
  • 23:24
  • Pon, 18.10.2021

FOTO: Tole je nevesta Primoža Rogliča, poroka sledi!

V Zagorju ob Savi je bilo bučno in zabavno, je poročala TV Slovenija.

ZAGORJE –  Slovenskemu kolesarskemu šampionu Primožu Rogliču so v domačem Zagorju ob Savi pripravili sprejem ob koncu nadvse uspešne sezone. S tamkajšnjim županom Matjažem Švaganom sta v Kisovcu, pri Primoževem spominskem mostu, položila temeljni kamen za nadaljevanje gradnje skoraj 10-kilometrske kolesarske steze, ki se bo imenovala po Primožu Rogliču.

V Zagorju ob Savi je bilo bučno in zabavno, je poročala TV Slovenija. Za glasbo so poskrbeli rockerji iz skupine Big Foot Mama in pihalni orkester, slovenski as pa je na sprejemu povedal: »Super! Kaj naj rečem? Kot sem prej opisal, mogoče so v tem trenutku malo mešani občutki, ker živimo v časih, ki si jih nihče med nami ni želel, po drugi strani pa je vedno dobrodošlo, če si lahko razlog za veselje. Ko vidiš takšno množico ljudi, ki navija zate, te podpira, je vedno lepo!«

Sicer pa je pred Rogličem še en velik dan: v petek se bosta vzela s svojo dolgoletno spremljevalko Loro Klinc, s katero sta skupaj že desetletje, za nameček pa se jima je leta 2019 rodil tudi sin!

Pripravil: Nadlani.si/STA
Foto: FB Lora Klinc