• 6.9C Novo mesto
  • 09:31
  • Tor, 28.01.2020

Gradili bodo priključke

GVO bo zadnji dan tega meseca v mirnski občini začel graditi naročniške priključke in priključevati na omrežje vse zainteresirane uporabnike, ki doslej še niso bili priključeni na omrežje.

MIRNA – Priključevanje uporabnikov na belih lisah, ki so interes sporočili do 1. decembra lani, bo zaključeno ta mesec, nato pa sledi priključevanje sivih lis.

Cena izgradnje naročniškega priključka (zadnjih 200 metrov omrežja) za vse, ki so pogodbo sklenili v predpisanem roku, znaša 192 evrov. Ob tem je treba povedati, da so tisti, ki so v prvi fazi dobili le kabelsko kanalizacijo in omarico na hiši, prejeli račun v višini 132 evrov, razliko pa bodo plačali, ko bo optični kabel tudi dejansko upihnjen.

Tisti, ki se za priključitev še odločate ali ste se zanjo odločili po 1. decembru, boste za priključek plačali po ceniku.

Ko je naročniški priključek zgrajen, morajo uporabniki skleniti še pogodbo z izbranim ponudniko telekomunikacijskih storitev (trenutno izbirajo med ponudniki storitev Amis, Telekom Slovenije, Telekomunikacije, Janez Jazbinšek s.p., Zavod kabelske televizije NHM Sevnica).

Dodatne informacije: vodja projekta s strani Občine Mirna mag. Štefan Velečič, [email protected], 051 667 200.

Vir: mirna.si