Grozljivka na Železniški postaji Tezno! Mladoletnici sta se fotografirali med tiri, ena je umrla

13. jan. 2021, ob 11.20
Posodobljeno pred 6 meseci
37
50 SEK

Včeraj ob 15.10 so bili na PU Maribor obveščeni, da je na Železniški postaji Tezno v Mariboru, vlak trčil v neznano žensko. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v tistem času dve mladoletnici fotografirali med tiri.

Policija razkriva dogajanje

Miran Šadl s PU Maribor razkriva, kaj se je dogajalo: »Strojevodja potniškega vlaka ICS, ki vozi med Ljubljano in Mariborom, ki se jima je približeval z veliko hitrostjo, ju je pričel opozarjati z zvočnimi signali, vendar sta pred vlakom zadnji trenutek odskočili vsaka v svojo stran. Kljub temu je vlak v eno od njiju trčil. Njene poškodbe so bile tako hude, da je na kraju dogodka umrla. Drugo so reševalci zaradi hudega šoka odpeljali v UKC Maribor. Kraj dogodka so pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurne državne tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravili mariborski kriminalisti.«

Sum na samomor izključen

Kriminalisti nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. Po do sedaj zbranih obvestilih sta sum storitve kaznivega dejanja in sum na samomor izključena.

NaDlani.si; Foto: wikimedia.org

37
50 SEK