Halo poletje, kje si? Kaj nas čaka do nedelje?

26. jun. 2024, ob 08.34
Posodobljeno pred 25 dnevi
166
60 SEK

Nad severnim Sredozemljem in Alpami se zadržuje višinsko jedro hladnega zraka. Z vetrom južnih smeri nad naše kraje doteka vlažen in nestabilen zrak.

LJUBLJANA – Ker že dolgo ni bilo padavin, smo se jih včeraj in danes zelo razveselili… Žal ne, a vreme je pač tako, kot je. Na nas pa je, da to obrnemo sebi v prid.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 °C. Ponoči bodo padavine povsod ponehale, kar je dobra novica.

Kako bo dalje, pa ARSO, Agencija Republike Slovenije za okolje, sporoča:

jutri bo sprva precej oblačno in ponekod megleno, čez dan se bo delno zjasnilo. Sredi dneva in popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte, ki bodo bolj verjetne v hribovitem svetu. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, najvišje dnevne od 23 do 27 °C.

V petek in soboto bo sončno in vroče.

Nad severnim Sredozemljem in Alpami se zadržuje višinsko jedro hladnega zraka. Z vetrom južnih smeri nad naše kraje doteka vlažen in nestabilen zrak.

Kako bo pri sosedih?

Danes bo spremenljivo oblačno s pogostimi plohami in nevihtami.

Jutri bo ob Jadranu povečini sončno, drugod sprva zmerno do pretežno oblačno. Čez dan se bo povsod delno razjasnilo, predvsem v goratem svetu bo še nastalo nekaj ploh ali neviht.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Www

166
60 SEK