Huda prometna nesreča v Kočevju, krivec pobegnil!

18. jun. 2024, ob 14.23
Posodobljeno pred 24 dnevi
141
70 SEK

V nedeljskem večeru, 16. junija 2024, se je na pešpoti med mestnim pokopališčem in Ulico heroja Marinclja v Kočevju odvila drama, ki je pustila posledice.

Okoli 19. ure je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik skuterja in peška. Po pričevanjih očividcev in prvih policijskih ugotovitvah je voznik skuterja, ki je prevažal še enega potnika, iz neznanega razloga trčil v peško, ki je hodila po omenjeni pešpoti.

Nesreča ni bila le neprijeten dogodek, ampak je imela tudi resne posledice. Peška, katerih identiteta še ni razkrita, je bila v trčenju huje poškodovana in je bila nemudoma prepeljana v najbližjo bolnišnico. Po zadnjih informacijah je stabilna, a ostaja na opazovanju zaradi možnih notranjih poškodb.

Voznik skuterja, ki je povzročil nesrečo, pa ni ustavil, da bi nudil pomoč ali počakal na prihod reševalcev, temveč se je z neznanim sopotnikom hitro odpeljal s kraja dogodka. Sopotnik je bil opisan kot moški, oblečen v kratke hlače in majico, na glavi je imel sivo čelado. Oba udeleženca skuterja še nista identificirana.

Policijska postaja Kočevje je takoj sprožila preiskavo in naproša vse, ki bi lahko dali kakršnekoli informacije o nesreči ali pobeglem vozniku, da se javijo. Pomagate lahko s klicem na interventno številko 113, anonimno na številko 080 1200 ali neposredno na Policijsko postajo Kočevje na telefonsko številko 01 893 97 00.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

141
70 SEK