Je osumljenka umora Sabine povezana tudi z zginotjem Simone Meglič?

16. apr. 2024, ob 08.35
105
110 SEK

Podravska regija je ponovno v središču pozornosti zaradi domnevnega povezovanja med dvema srhljivima zgodbama, ki sta pretresli Slovenijo. Po nedavnem brutalnem umoru matere štirih otrok iz okolice Ptuja, ki je šokiral javnost, so se zdaj pojavile govorice o morebitni povezavi z izginotjem Simone Meglič, ki že več kot leto dni buri duhove.

Simona Meglič, 43-letna mama iz Levanjcev v občini Destrnik, je nazadnje videna decembra 2020, ko je odšla na sprehod in se ni vrnila domov. Kljub obsežnim iskalnim akcijam in prizadevanjem potapljačev, ki so preiskovali bližnjo Pesnico, je njena usoda še vedno neznana. A zdaj so se v Podravju pojavile govorice, da naj bi za izginotjem Simona stala osumljenka umora 33-letne Sabine Arklinič iz Markovcev, ki je bila nedavno tragično umorjena.

Osumljenka umora, naj bi se poznala s Simono Meglič, kar še dodatno zbujajo sume o morebitni povezavi med tema dvema primeroma. Po poročanju nekaterih virov naj bi osumljena celo namignila določenim ljudem, da bi Simono morda lahko našli v bližnjem jezeru. Policija je že opravila nekaj razgovorov v zvezi s tem in preverja morebitne povezave med izginotjem Simone in osumljeno osebo.

Kljub temu pa je predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Maribor, Anita Kovačič Čelofiga, izpostavila, da za zdaj ni bila ugotovljena neposredna povezava med osumljeno osebo in pogrešano Simono Meglič. Policija še vedno aktivno izvaja preiskave in zbiranje informacij v zvezi z izginotjem Simone ter poziva javnost, da poda vse morebitne koristne informacije, ki bi lahko pripomogle k razjasnitvi primera.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Začetki skrivnostnega izginotja Simone segajo v hladno decembrsko jutro, ko jo je nazadnje potrjeno videl njen sosed v bližnji Trnovski vasi, ko je pešačila proti domu. Kljub številnim naporom in iskanjem njene družine, ki še vedno čaka na trenutek, ko se bo Simona vrnila domov, ni bilo nobenih sledi o njej.

Danes se odpira še več vprašanj o morebitnih povezavah med tema dvema tragičnima dogodkoma. Poleg tega se javnost sprašuje, kakšen motiv bi lahko imela osumljena oseba za svoja dejanja ter ali je mogoče, da je v preteklosti že izvršila podobna kazniva dejanja.

Skupaj z izrazi sožalja družini umorjene 33-letnice iz Markovcev, ostaja pričakovanje, da bo policija razjasnila tako brutalni umor kot tudi skrivnostno izginotje Simone Meglič, in da bo pravica zadovoljena za vse vpletene v te tragične dogodke, ki so pretresli slovensko javnost.

Delno povzeto iz: Ptujinfo

Slika: www

105
110 SEK