• C Novo mesto
  • 21:06
  • Ned, 13.06.2021

Jelinčič povedal, kako je izvedel za ženinega ljubimca! A kar kroži o njem po spletu, bi ga lahko stalo kariere

Kupil ji je vse, kar si je želela, od butičnih oblek in čevljev, celo pištolo z 9 milimetrskim kalibrom, a se je kljub temu odločila za izdajo. Tako poslanec in predsednik SNS Zmago Plemeniti Jelinčič razume odhod žene Monike Zupanc Jelinčič iz njegovega življenja. Z Moniko ne želi imeti ničesar več, zato je že zahteval ločitev ter vrnitev podarjene vile na Primorskem, piše Reporter.

Na večerji mu je povedala, da je konec

Prav tako je za omenjeno revijo razkril, da za Roka Mikliča, novega partnerja njegove soproge Monike Jelinčič,  vedel že dolgo. Pravi, da za to ni najel detektiva, pač pa mu je dobronamerno povedal znanec. »Če mi ne bi on, bi mi nekdo drug. Pa saj ni čudno, če pride iz postelje ljubimca domov, kako ne bi vedel.« Jelinčič naj bi ji že leta 2017 rekel, da lahko odide, a da naj prej podpiše papirje, da mu vrača darilo velike vrednosti, dobrih 600 tisoč evrov, ki jih je za nakup parcele nad Semedelo podaril leta 2011, darilno pogodbo sta sicer podpisala leta 2014. Vse skupaj se je nato vleklo do junija letos, ko je Monika Zmaga povabila na večerjo v Intercontinental in mu povedala, da se domov ne vrača več in da gre drugam, kjer ima svoje stanovanje.

Je res podprl proračun za migrante?

Je pa po vseh njegovih zakonskih težavah na spletu odjeknil še zapis, da je prvak SNS, ki se predstavlja kot velik nasprotnik ilegalnih migracij, podprl proračun v katerem je 7,75 milijona za migrante ter da je podprl tudi, da se ogromno denarja nameni za nevladne organizacije, ki migrante prevažajo čez mejo. Sodeč po komentarjih mu očitajo, da je prodana duša ter da se obrača kakor piha veter.

Jelinčič, ki se predstavlja kot velik nasprotnik ilegalnih migracij, je podprl proračun v katerem je 7,75 milijona za…

Posted by Kaos v Sloveniji on Friday, 22 November 2019

NaDlani.si; Foto: youtube