Zadnje slovo od Sabine, na Facebooku pa jasen poziv za storilca: “Treba bo zahtevati dosmrtno kazen za oba!”

14. apr. 2024, ob 20.51
Posodobljeno pred 1 mesecem
125
90 SEK

Kot je povedal vodja mariborskih kriminalistov Stanko Vidovič, sta osumljena umora mož 33-letne žrtve in njegova sodelavka.

MARKOVCI – V ponedeljek, 15.4., pa se bodo na Vidmu pri Ptuju poslovili od Sabine Arklinič, ki sta ju brutalno pokončala njen mož Tomaž in njegova ljubica Aleksandra.

Z nožem

Slovenske novice poročajo, da je mami štirih otrok s kuhinjskim nožem sodila Aleksandra Š. V kuhinji v Biotermah Mala Nedelja je bila sodelavka moža umorjene. Osumljenka zahrbtnega umora je imela na Facebook objavljenih več fotografij s svoje poroke, večkrat se je pojavila tudi s svojim psom pasme rotweiller. V vmesnem času je iz socialnega omrežja Facebook izginil njen profil s fotografijami.

Po Facebooku: Kot prijatelj Aleksandre, vpletene v umor matere štirih otrok, se težko spopadam z občutki (nadlani.si)

Dva osumljenca

Spomnimo, Sabino A. (33), ki so jo prejšnji petek našli mrtvo v bližini Kidričevega, sta po ugotovitvah kriminalistov umorila njen mož Tomaž A. (37) in njegova prijateljica (33). Kot je povedal vodja mariborskih kriminalistov Stanko Vidovič, sta osumljena umora mož 33-letne žrtve in njegova sodelavka.

Po umoru Sabine njena prijateljica Janja besna na Tomaža: “Zaslužiš si, da bi umiral počasi, v mukah kot Sabina!” (nadlani.si)

Jasen poziv

„Treba bo zahtevati dosmrtno kazen za oba. Za take zadeve vemo, kako so sodišča skorumpirana 15 let je premalo, upam, da ju ne bo branil noben odvetnik. Čeprav naj bi ga po govoricah branila odvetniška pisarna KAC. Dosmrtna kazen za takšna gnoja brez sklicevanja na psihološke dejavnike, kot imajo psihopati vedno izgovore. Počivaj v miru. Čuvaj 4 sončeke z oblakov,“ je ena od objav na Facebooku, kjer so vsi kategorično obsodili kruto dejanje, ki je uničilo še eno slovensko družino….

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Po umoru mamice Sabine: “Pomagajmo štirim otrokom, ki so postali čez noč sirote!” (nadlani.si)

Po umoru Sabine se je oglasila njena botra: “Sedaj si sijoč angel na nebu. Vem, da boš še dalje čuvala tvoje štiri male angelčke!” (nadlani.si)

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

125
90 SEK