Kako do čiste zdrave vode?

26. okt. 2016, ob 12.16
Posodobljeno pred 19 dnevi
23
130 SEK

Voda je glavna sestavina človeškega telesa in bistvenega pomena za opravljanje življenjskih funkcij telesa. Telo najbolje deluje, če ima na voljo dovolj čiste vode.
Zdravo življenje se začne s čisto vodo. Zelo pomembno pa je, da pijemo res čisto vodo.

Javno dostopni podatki analiz vode kažejo, da vsa pitna voda vsebuje poleg netopnih delcev še klor, pesticide, škodljive organske spojine in težke kovine.
Število in količina nevarnih kemikalij, ki pristanejo v vodi se iz leta v leto povečuje.
V zadnjih 50 letih smo spustili v okolje več kot 100.000 različnih sintetičnih snovi, ki v končni fazi vedno pristanejo v vodi. Med temi nevarnimi snovmi si posebno pozornost zaslužijo hormonski motilci.

161007-bogastvo-zdravja-1750x605-reverzna-osmoza-1

Hormonski motilci povzročajo težave že v izjemno majhnih količinah. V telesu se obnašajo podobno kot naravni hormoni, njihovo delovanje pa precej zmotijo.  Povzročajo hormonske motnje, motnje v razvoju zarodka, odpoved imunskega sistema, zmanjšajo kakovost semenske tekočine, nenormalen razvoj spolnih organov pri dečkih, hormonsko pogojene vrste raka (rak dojke, prostate, mod), nastop prezgodnje pubertete pri deklicah se v zadnjih desetletjih pojavljajo vedno pogosteje.
Da gre za resnično veliko težavo, je priznala tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), ki je hormonske motilce označila kot »globalno grožnjo« za naš planet.

In kakšna je res čista voda?

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Prav gotovo to ni voda v kateri so zelo strupen klor (ta se dodaja vodi za dezinfekcijo), pesticidi, kancerogene organske spojine ter težke kovine.
Kloroform povzroča levkemijo. Svinec deluje toksično na krvotvorni sistem, povzroča anemijo in poškoduje višje možganske centre pri otrocih. Radon poveča možnost za nastanek želodčnega, črevesnega in pljučnega raka. Bakterije in virusi povzročajo obolenja prebavil. Pesticidi povzročajo resne zdravstvene težave in poškodbe živčnega sistema, endokrilnih žlez in motnje v plodnosti. Industrijske kemikalije trihalometani, PCB povzročajo raka in degenerativna obolenja.

Reverzna osmoza zagotavlja najčistejšo možno pitno vodo po najvišjih standardih kakovosti pitne vode. Reverzna osmoza je sodobna in hkrati najučinkovitejša tehnologija filtriranja vode.
Do pred kratkim se je uporabljala samo za vojsko, vesoljsko tehniko, NASO in medicino. Postopek filtriranja vode z reverzno osmozo temelji na filtraciji vode skozi izredno majhne pore tankofilmske kompozitne polprepustne membrane (TCF). Pore tankofilmske kompozitne polprepustne membrane premera 0,1 nanometra (0,0001 mikrona) omogočajo prehod samo izredno majhnim molekulam čiste vode.
Tako reverzna osmoza iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, organska onesnaženja (kloroform, trihalometane, PCB), pesticide, hormone, hormonske motilce, azbest, svinec, živo srebro, krom, kadmij, baker, barij, radon, natrij, kalij, selen, fluoride, nitrite, nitrate, ciste, bakterije in viruse, ki resno ogrožajo človekovo zdravje.

Z reverzno osmozo pridobimo na povsem naraven način, brez kakršnegakoli dodajanja kemikalij, kemijsko in mikrobiološko popolnoma čisto vodo!

Izpolnite spodnji obrazec in pridobite neobvezujoče ponudbe za vodni filter s 30% popustom.

    23
    130 SEK