• C Novo mesto
  • 15:02
  • Sre, 27.09.2023

Kakšna reklama za Slovenijo! Amazon v prestolnici posnel božični oglas

Pred slabim mesecem so se mnogi spraševali, kaj se dogaja v središču Ljubljane, saj so bile na več lokacijah opažene snemalne ekipe. Zdaj je Marketing Magazin razkril, da so prav v naši prestolnici snemali Amazonov božični oglas, ki je bil posnet pod vodstvom britanske oglaševalske agencije Lucky Generals.

Med drugim so snemanja potekala v strogem centru, in sicer v Trnovem, na Miklošičevi ulici in pri Stari elektrarni. Pri projektu pa je sodelovala tudi slovenska produkcijska hiša Division, še dodajajo pri omenjeni reviji.

Amazon, ki je multinacionalno trgovsko podjetje in največja spletna trgovina,  je v svoj oglas vpletel tudi trenutne, aktualne razmere povezane z epidemijo koronavirusa. V oglasu nastopa mlada balerina, ki ji velike načrte prekriža pandemija. Njeni nastopi in treningi so odpovedani, a deklica se ne vda in nadaljuje s plesanjem, trenira praktično na vsakem koraku in ob vsaki priložnosti. Podporo ima pri družini in v domačem okolju, tako da kljub situaciji zapleše na zasneženi ploščadi med bloki. Na koncu se prikaže zapis ‘The show must go on’, kar v prevodu pomeni – šov se mora nadaljevati, s čimer želi Amazon sporočiti, da se mora naše življenje kljub pandemiji nadaljevati.

Pripravila: BB., za NaDlani.si, foto: Youtube, arhiv NaDlani.si