• 8.58C Novo mesto
  • 03:42
  • Pet, 30.10.2020

To so slovenske estradnice, ki pričakujejo ‘korona dojenčke’

Zadnje čase skoraj ne mine teden, da ne bi predvsem na družbenih omrežjih opazili, nove in nove nosečke. Naj si bodo to zgolj naše sorodnice, prijateljica ali znanke. No, mi pa smo pogledali katere znane estradnice so med temi srečnicami, ki bodo zibale tako imenovane ‘korona dojenčke.

Simpatična voditeljica športa na Pop TV, Nataša Gavranić, je veselo novico, da s partnerjem Blažem pričakujeta drugega otroka, sporočila na Instagramu. Dojenček se jima bo pridružil januarja naslednje leto, spola pa še ne želita razkriti.

https://www.instagram.com/p/CF3-oZMl7A9/

 

Družbena omrežja je z navdušenjem in čestitkami preplavila novica radijke Jerice Zupan, da je noseča. “Se mi zdi, da je ta velike stvari treba povedati na glas,” je radijska voditeljica sporočila novico, zraven pa objavila še fotografijo v objemu svojega partnerja Timoteja.

 

Se mi zdi, da je ta velike stvari treba povedati na glas♥️

Objavil/a Jerica Zupan dne Sreda, 07. oktober 2020

 

Priljubljena blogerka in manekenka Eva Ahačevčič se naraščaja veseli že drugič. Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri pozira s svojim možem Darjanom in hčerkico Milo. Pod fotografijo pa zapisala: “In naša družinica se bo kmalu povečala še za eno malo srčece!”

https://www.instagram.com/p/CFz1JHhn9G6/?utm_source=ig_embed

Veselo novico, da za božič s partnerko Dijano pričakujeta dojenčico, pa je potrdil tudi pevec skupine CoverLover in televizijski obraz rubrike Pop IN v oddaji 24ur, Simon Vadnjal.

https://www.instagram.com/p/CBnztUelkdj/

Dobro obveščeni viri pa vedo povedati, da je noseča tudi nekdanja slovenska plavalka, prejemnica olimpijske medalje, Sara Isaković, naraščaja naj bi se razveselila marca, njeno fotografijo zaobljenega trebuščka še čakamo.

 

Pripravila: BB., za NaDlani.si, foto: Foto: Pixabay, Instagram, Facebook