Ker je sinu dala dvojko, je mama pretepla učiteljico: „Ti ne veš, kdo sem, prasica!“

14. jun. 2024, ob 11.58
Posodobljeno pred 2 mesecema
92
90 SEK

Učiteljica se je odločila, da mamo pokliče v kabinet, da bi rešila nesoglasja. Toda namesto rešitve je prišlo do grozljivega nasilja. “Ti ne veš, kdo sem, prasica,“ še poroča Blic.

BEOGRAD – Pripadniki Ministrstva za notranje zadeve v Beogradu, PS Novi Beograd, so v sodelovanju s Tretjim osnovnim državnim tožilstvom v Beogradu aretirali A.R. (32) zaradi suma storitve kaznivih dejanj zlorabe in mučenja ter ogrožanja varnosti, poročajo srbski mediji.


Sporna ocena

Osumljenka je včeraj v učilnici Osnovne šole “Jovan Dučić” v Novem Beogradu verbalno in fizično napadla učiteljico te šole, nezadovoljna s končno oceno svojega otroka. Nasilno mamo je zanimalo, zakaj je njen sin dobil zaključno oceno dve. Menila je, da ima povprečje za končno oceno tri. Ob tem pa ni vedela, da se sešteva tudi ocena iz prvega polletja, je za Blic povedala učiteljica v Osnovni šoli “Jovan Dučić”, ki je v bolnišnico odšla v spremstvu poškodovanega kolega.

Učiteljica se je odločila, da mamo pokliče v kabinet, da bi rešila nesoglasja. Toda namesto rešitve je prišlo do grozljivega nasilja. “Ti ne veš, kdo sem, prasica,“ še poroča Blic.

Nato je zagrozila, da bo šla k ravnatelju, kar je učiteljica biologije podprla. A se je vrnila in se je fizično lotila! Potegnila jo je za lase, jo vrgla po tleh in z glavo udarila ob tla.

Hotela jo je ubiti

„Ne boš delala nikjer drugje, ne boš delala v tej šoli, zapomnila se me boš, ne veš, kdo sem. Ubila bom tvojo družino,“ je kričala.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Ker je bil čas odmora, ni nihče slišal klica na pomoč…. Besna mati je še naprej kričala in govorila: “Nihče te ne sliši, ubila te bom!“ Nato se je napadeni učiteljici uspelo pobegniti in poklicati na pomoč…

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

92
90 SEK