Lej, ALEJA podarja cvetlico ob dnevu žena

07. mar. 2024, ob 14.48
Posodobljeno pred 24 dnevi
6
60 SEK

V praznovanju pomladi in v čast vsem čudovitim ženskam, ki nam bogatijo naše življenje, bodo jutri v ALEJI podarili več 100 brezplačnih lončnic.

Vsaka lončnica nosi v sebi poseben pomen. Simbolizira moč, lepoto in življenje  – lastnosti, ki jih vsaka ženska nosi v sebi. Naj lončnica, ki jo prejmete za dan žena, zraste v čudovit cvet, ki bo krasil vaš dom ter vas spominjal na vašo lastno moč in edinstvenost.

V prazničnem marcu bodo v ALEJI pripravili številna presenečenja, eden izmed takšnih je tudi edinstveni glasbenih dogodek – koncert Tria Vivere. Ta bo v soboto, 23. marca, ob 18. uri na osrednjem prireditvenem prostoru, s katerim se bodo poklonili vsem materam in ženskam, za njihovo ljubezen in neizmerno podporo.

Še nimate ideje s čim presenetiti vašo mamo, prijateljico, hči? Darilni bon Desetak je odlična izbira za vsakogar, ki si želi podariti nekaj posebnega, a hkrati omogočiti obdarovancu, da si izbere nekaj po lastnem okusu. Ne glede na priložnost, s tem bonom zagotovo izrazite svojo pozornost in skrb za svoje najdražje.

ALEJA se odeva v barve pomladi s pisano kolekcij modnih oblačil, obutve in modnih dodatkov. Njihove modne trgovine vabijo, da si osvežite pomladno garderobo in zasijete v pomlad.

Jutri bodo v ALEJI podarili več 100 brezplačnih lončnic (foto Ana Levačič)

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Vir in foto: ALEJA

6
60 SEK