Lej, mama, čudovit koncert Tria Vivere v ALEJI

20. mar. 2024, ob 13.47
Posodobljeno pred 1 mesecem
7
60 SEK

Tokrat v ALEJI materinski dan praznujejo kar tri dni. Prvo presenečenje za vse mame, dame in žene pripravljajo že to soboto, 23. marca, ob 18. uri koncert Trio Vivere. Karizmatični glasbeniki so znani po svoji sposobnosti združevanja avtorskih skladb z interpretacijo domačih in svetovno znanih glasbenih uspešnic v pop opera žanru. Njihove melodije vas bodo popeljale na pravo glasbeno potovanje, kjer boste lahko uživali v izjemnih vokalih. Izkoristite ta edinstveni glasbeni spektakel, saj je vstop prost. Tudi najmlajši se bodo lahko zabavali v številnih kreativnih delavnicah vsak dan od sobote do ponedeljka v otroški igralnici Planet Lollipop. Izdelovali bodo unikatne spominke in ustvarjali čudovite umetnine za naše ene in edine mamice.

Ste že zasledili ALEJIN pomladni letak? Odkrijte obilo modnih smernic in izkoristite 10 kuponov ugodnosti, ki vam bodo pomagali osvežiti vašo pomladno garderobo. Letošnji trendi napovedujejo eksplozijo intenzivnih barv v retro uličnem stilu, kjer so živahnih kosi jeansa nepogrešljivi.

Popeljite svoje mame na razvajanje v najboljšo nakupovalno destinacijo ALEJA. Če se še odločate, kaj bi vaši mami podarili, je Desetak zagotovo odlično darilo. Gre namreč za darilni bon, ki ji omogoča, da si izbere prav tisto, kar si najbolj želi. Poleg tega je uporaben v več kot 450 različnih trgovinah, razporejenih po petih različnih nakupovalnih destinacijah.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Več informacij o številnih dogodkih lahko dostopate tudi preko: aleja.si/novice-in-dogodki/

Vir in foto: ALEJA

7
60 SEK