Lepa gesta Saša Dobnika, tako bo pomagal otrokom Sabine Arklinič

26. apr. 2024, ob 14.29
40
80 SEK

Znani štajerski gasilec Sašo Dobnik, bolje poznan kot gasilec Sašo iz priljubljene oddaje Pri Črnem Petru, se je odločil za ganljivo dejanje solidarnosti. V luči tragičnega dogodka, ki je pretresel Slovenijo, je Sašo na dražbo postavil podpisan dres slovenskega košarkarskega asa Luke Dončiča. Izkupiček dražbe bo v celoti namenjen štirim otrokom, ki so nedavno na tragičen način izgubili svojo mamo.

Slovenijo je šokirala novica o brutalnem umoru 33-letne ženske iz okolice Ptuja, za katerega so obtoženi njen 37-letni partner in njegova 33-letna ljubica iz okolice Lenarta. Žrtev in osumljenec sta imela štiri otroke, ki so tako ostali brez obeh staršev.

V odziv na to grozljivo dejanje se je Frizerski Studio Ella na družbenih omrežjih poslovil od umorjene matere s čustvenim zapisom, hkrati pa napovedal, da bodo v salonu zbirali denar za nujno pomoč prizadetim otrokom. Akcija je prejšnji teden zaključila z impresivnim izkupičkom 10.000 evrov.

Pomoč za otroke organizira tudi Območno združenje Rdečega križa Ptuj, ki sredstva zbira preko svojega transakcijskega računa in s SMS donacijami. Dobrodelni prispevki so možni s sporočilom na številko 1919 s ključnimi besedami PTUJPOMAGAM5 ali PTUJPOMAGAM10.

Darovanja so možna tudi preko naslednjega transakcijskega računa:

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

  • TRR: SI56 0420 2000 0348 846
  • Namen nakazila: POMOČ ŠTIRIM OTROKOM PO NASILNI SMRTI MAME
  • Sklic: SI00 245115

Sašo Dobnik s svojo gesto ne le pomaga otrokom v stiski, temveč tudi združuje skupnost v podporo družini, ki se sooča s to izjemno tragedijo. Ta dogodek ponovno potrjuje, kako lahko posamezniki in skupnosti s skupnimi močmi prinesejo upanje tudi v najtemnejše trenutke.

Vir: Facebook

40
80 SEK