Med poletom iz Amsterdama v ZDA na potnike začeli padati črvi

16. feb. 2024, ob 00.49
20
90 SEK

Na letalu letalske družbe Delta so med poletom iz Amsterdama v ZDA naleteli na nezaželene slepe potnike – črve. Stevardese so kmalu ugotovile vzrok – med prtljago so našle torbo s pokvarjenimi ribami, ki so bile črvive.

Črvi so pristali na glavah potnikov in se zvijali na sedežih

Po poročanju nizozemskih medijev se je moralo letalo, ki je letelo iz Amsterdama v Detroid v Združenih državah Amerike, zaradi neprijetnega pripetljaja kmalu po začetku leta vrniti nazaj na nizozemsko letališče. Letalo se je po približno eni uri leta nahajalo nekje nad Veliko Britanijo, ko so iz zgornjega prtljažnega prostora iz torbe enega izmed potnikov nenadoma začeli na potnike padati črvi. Izkazalo se je, da je eden izmed potnikov v svoji prtljagi hranil v časopisni papir zavite pokvarjene ribe, ki so bile črvive, poroča Independent. Zgroženi potniki so izkušnjo opisali kot “popolnoma nagnusno”, nekateri so se pritožili, da letalska posadka ni takoj ukrepala, da bi korektno odpravila težave. Po besedah enega izmed potnikov, ki se je kmalu po incidentu oglasil na Redditu, so črvi pristali na glavah potnikov in se zvijali na sedežih.

“Resnično lepo se je dve uri nahajati na osemurnem letu iz Amsterdama in ugotoviti, da se z nami peljejo pokvarjene ribe in črvi,” je potnik po imenu Kelce sarkastično tvitnil o neprijetni izkušnji, ki se je potnikom pripetila med letom, kasneje pa objavo izbrisal.

Posadka Delte se je zaradi incidenta opravičila potnikom in potrdila, da so v torbi našli pokvarjene ribe s črvi. Potnike so premestili na naslednji razpoložljivi let, letalo pa je bilo začasno umaknjeno iz uporabe zaradi temeljitega čiščenja. Medtem ko so vsi potniki zapustili letalo, so lastnika črvivih rib zadržali.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Glede na poročanje nizozemskih medijev se sicer ni prvič zgodilo, da se pri letalski družbi Delta soočajo z težavami; prejšnji mesec je enemu izmed letal odletelo sprednje kolo, lani pa so številni potniki zaradi močne turbulence potrebovali zdravniško pomoč.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels

20
90 SEK