Mesečni horoskop za junij 2024

30. maj. 2024, ob 18.30
Posodobljeno pred 26 dnevi
66
310 SEK

Dobrodošli v junijskem horoskopu! Ta mesec se napoveduje veliko novitet, vključno z idejami, ki so nastajale od leta 2020! Že drugega dne v mesecu je Jupiter v trigonu s Plutonom, ki prinaša priložnost za uresničitev ambicioznih projektov. Bodite pozorni na marsikaj, za svoj znak pa preverite, kaj ima za vas mesečni horoskop v juniju.

Kaj za vaše znamenje prinaša mesečni horoskop za junij?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Velika pustolovščina, ki ste jo iskali, je že na vašem dvorišču. Vaša okolica je ogromno prostranstvo. To poletje bo napolnjeno s kratkimi sprehodi za nakup svežega cvetja, zabavami v lokalnem baru in vožnjami po slikoviti poti domov z dnevnega izleta na sever države. Če želite v celoti izkoristiti to priložnost, se morate sprostiti in nehati siliti stvari, da gredo tako, kot mislite, da bi morale iti. Mogoče je v redu, da odložite nekaj višjih sanj, da boste lahko uživali v tem, kar je tik pred vami.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Junijski veliki tranziti se začenjajo v vašem finančnem sektorju, vendar to ni le dobrobit za vaš bančni račun, ampak je tudi velika spodbuda za vašo samozavest. Zdaj, ko se poznate in ste ponosni nase, je cilj najti svojo skupnost. Največji izziv junija je najti ravnovesje med zavezanostjo novim družbenim skupinam in tem, da vas zavzamejo. Velika priložnost za potovanje, predavanje ali srečanje z mentorjem prihaja ob polni luni v Kozorogu 21. junija, da boste ostali zasidrani v vaši veliki viziji.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Vesel sončni povratek, Dvojčka! Junij prinaša hitro širitev in za vas se vsa ta kozmična aktivnost v vašem znamenju zmanjšuje. To je ekstremna energija. Prefinjeni premiki v vašem videzu, slogu in zdravstvenih rutinah, ki se pripravljajo od leta 2020, zdaj pridejo do polnega izraza. Želja ne izgine, zakaj torej ne bi eksperimentirali? Še vedno imate nekaj strahov in dvomov, da naredite tisto, kar je najbolje za vas, in vaš največji izziv tega meseca je razločiti, kaj je samo misel in kaj resničnost.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Največji junijski tranziti prinašajo veliko vznemirljive energije in kaosa, vendar je za vas vse nekoliko manj fizično in bolj duhovno. V vaših mislih se dogaja veliko. Cilj je opustiti strahove, duhove, ki vas držijo majhnega, da boste lahko našli več notranjega miru. Več osredotočenosti lahko najdete tako, da poiščete povratne informacije od podobno mislečih prijateljev, delite svoje delo z občinstvom in podajate drzne javne izjave o svojih sanjah, da ostanete odgovorni.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Povezovanje s pravimi ljudmi ta mesec bi vam lahko spremenilo življenje. Prek prijateljev in družbenih skupin doživljate veliko širitev. Iskanje ravnovesja med ohranjanjem vezi in ohranjanjem lastnega cilja je vaš glavni izziv tega meseca. Če se trudite, da bi postali praktični, polna luna v Kozorogu 21. junija prinaša zelo specifičen seznam opravil, ki morda ni tisto, kar želite narediti, je pa vsekakor tisto, kar morate storiti.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Enostavno je vztrajati pri tem, kar znate, vendar vam ni treba kar naprej igrati pomočnika. Junij vas potisne v središče pozornosti. Ne preostane vam drugega, kot da zavzamete prostor. Širitev vaše kariere, javne podobe in vodstvenih vlog doseže največji potencial, ko se posvetite temu, zato nehajte razmišljati in začnite delati. Vaš največji izziv tega meseca je vedeti, kdaj bi morali upoštevati mentorjev nasvet in kdaj bi se morali nehati ozirati na mnenja drugih ljudi. Prvi korak je ugotoviti, komu resnično zaupate.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Del vas želi ostati doma in se vključiti v vsakodnevne rutine, medtem ko se drugi del vas želi izogniti vsem svojim obveznostim in pobegniti v tujino. Hiter prenos novih potovalnih in izobraževalnih ciljev prihaja z naraščajočimi duhovnimi prizadevanji. V resnici je ta mesečni horoskop namenjen odpiranju veliko bolj zanimivega pogleda na svet in vašega mesta v njem. Če vam je dolgčas biti učenec, je morda čas, da postanete učitelj.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Ali ni smešno, kako vaši veliki cilji postanejo veliko bolj dosegljivi, ko v načrt vključite druge? Prvi korak, da to uresničite, je, da o tem obvestite svoje najbližje, drugi pa je, da se lotite korenin morebitnih finančnih in čustvenih težav, ki vas ovirajo. To niso še ene puste sanje! Ta projekt ima resničen potencial. Razmišljajte širše o tem, kako gojiti lastne spretnosti in pritegniti talente iz svoje lokalne skupnosti. Zakaj bi sodelovanje s prijateljem zapisali kot neumno idejo? Lahko imate svojo utopijo, če jo želite.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Junij je čas za odpiranje temeljev v vaših najbližjih odnosih. Čas je, da to partnerstvo ali dogovor dvignete na višjo raven. Za nekatere od vas bo to tradicionalni trenutek zaroke, odločitve, da se skupaj preselita, ali podpisa črtkane pogodbe s poslovnim partnerjem. Za druge je ta trenutek bolj iskanje podpore in olajšanja v delih življenja, za katere ste prej mislili, da jih morate opraviti sami. Kakor koli že, ključna tema tega meseca je motivacija.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

V službi ste hrepeneli po več svobode in junij je namenjen sejanju semen prihajajočega dopusta, podjetniškega podviga ali spremembe v vašem delovnem okolju. Jupiter je zdaj v Dvojčkih in vaši hiši upravljanja zdravja in dnevnih rutin, in v teh delih življenja imate največ prostora za rast v naslednjem letu. Ti prvi koraki k dobremu počutju dosežejo vrhunec ob polni luni v Kozorogu 21. junija, ki v središče pozornosti postavi vaše osebno zdravje, lepotne rutine ali izbire stila. Se vaš zunanji videz ujema z vašim duševnim stanjem?

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Junij je za ponovno pridobitev nečesa, kar imate radi, in za bolj pristno samoizražanje. Sovražniki bodo morda rekli, da je prepozno, da postanete zvezda, prijatelji bodo morda povedali, da ne boste našli ljubezni, če ne boste uporabljal aplikacij, sestra pa bo morda obsojala, ker ste skeptični do najnovejšega trendovskega starševskega stila. Toda edina oseba, ki dejansko stoji na poti vašim željam, ste vi. Prvi korak je, da se nehate jemati tako resno.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Junij je začetek velike selitve, nakupa stanovanja ali odločitve za povečanje družine. Za vas je zelo naporen čas in čeprav se vam morda zdi izguba časa, si le vzemite čas in pokličite ljubljeno osebo in povejte, kaj nameravate. Bistveno je tudi, da damo prednost dnevnemu času zase, da preprečimo izgorelost.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

66
310 SEK