Mesečni horoskop za marec 2024

29. feb. 2024, ob 17.11
Posodobljeno pred 2 mesecema
49
310 SEK

Po prestopnem mesecu februarju, ki nam je po štirih letih ponovno pripeljal 29 dni, se selimo v mesečni horoskop za marec. V prispevku najdete mesečni horoskop za vse znake, a naj vam ne razkrijemo vsega, saj je za nekatere skrivnosti bolje, če jih izveste sami.

Kaj za vaše znamenje prinaša mesečni horoskop za marec?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Mesečni horoskop marec se za Ovne razkrije z zgodbo o kontrastnih polovicah. Začetni tedni izžarevajo pozitivno energijo, zahvaljujoč Marsu in Veneri, ki krepijo vašo notranjo moč in krepijo uspeh na delovnem mestu. Vodeni z modrostjo Jupitra v vašem zodiakalnem znamenju vam preudarne odločitve osvetljujejo pot. Pripravite se na porast stroškov. Saturn, Sonce in Merkur obljubljajo povečan dohodek, vendar lahko zaostrijo ljubezenske odnose. V drugi polovici pa opozorilo, ki poziva, da ste pozorni na svoje zdravje.

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Marec prinaša mešano vrečo izzivov in priložnosti za posameznike Bika. Medtem ko lahko karierna negotovost na začetku ostane, bodo ugodne finančne možnosti in povečano zanimanje za verska prizadevanja tlakovali pot do bolj gladke poklicne poti. Ljubezenska razmerja se lahko soočajo z napetostjo in konfrontacijami, toda v zakonskem življenju lahko pride do trajne naklonjenosti. Zdravje zahteva skrbno pozornost, gospodarski načrti pa sveže uresničevanje. Mesec namiguje tudi na nadzorovane stroške in potencialna potovanja v prvi polovici.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Mesečni horoskop za marec se razpleta z obetajočimi priložnostmi za domorodce v Dvojčkih. Medtem ko mesec prinaša potencial za vznemirljiva potovanja in fizične izzive, je splošni rezultat pozitiven in prispeva k osebni rasti. Poslovne možnosti so videti obetavne in motivirajo posameznike, da korakajo naprej. Obisk verskih krajev in preživljanje časa s prijatelji in družino bo prineslo srečo. Vendar pa so poudarjeni tudi vzponi in padci v družinskem življenju ter potreba po zdravstveni pazljivosti.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Mesec marec prinaša velike priložnosti in izzive za domorodce v znamenju raka. Napredovanje v karieri je na obzorju, obetajo se uspeh in priznanje. Medtem lahko ljubezenska razmerja naletijo na nihanja, ki zahtevajo posebno pozornost. Zdravju je treba dati prednost, zlasti v prvih tednih. Finančne odločitve zahtevajo previdnost, grozijo nepričakovani stroški. Poglobimo se v posebnosti za celovit pregled tega, kaj marec prinaša Rakom.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Marec je ključen mesec za Leve, ki ga zaznamuje nebesni ples Sonca v sedmi hiši poleg Saturna, kar ustvarja simfonijo vzponov in padcev tako na osebnem kot poklicnem področju. Izzivov je veliko, a Jupitrova dobrohotnost občasno olajša. Lahko se pojavijo zdravstveni pomisleki, toda s premišljenimi prizadevanji lahko Levi domorodci krmarijo skozi zapletenost meseca. Finančno čaka tobogan, ki poziva k previdni porabi. Ljubezen in odnosi bodo doživeli mešanico vzponov in padcev, ki zahtevajo pozornost. Na področju kariere bosta predanost in trdo delo prinesla pozitivne rezultate.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Marec si v mesečnem horoskopu obeta obetavno mešanico osebne rasti in kariernih priložnosti za Device. Medtem ko so osebne zadeve v središču pozornosti, poravnava nebesnih teles kaže na potrebo po pazljivosti pri zdravstvenih zadevah. Lahko se pojavi potencial za uspeh v mednarodnih podvigih in načrtih za selitev, medtem ko prevladuje stabilno finančno stanje. Študentom se svetuje, naj okrepijo koncentracijo, da se bodo znebili morebitnih motenj. Ljubezenski odnosi so lahko intenzivni, vendar po premagovanju izzivov na koncu vodijo do nagrajujočih trenutkov.

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Za tiste, rojene v horoskopskem znamenju tehtnice, se marec obeta. Uspeh vabi in z malo dodatnega truda boste korak pred drugimi. Morda je v načrtu nov avto, na obzorju pa so nakupi nepremičnin. Ljubezen cveti v zasebnem življenju, čeprav se lahko pojavijo občasne napetosti. Zakonsko življenje ostaja stabilno, finančni obeti pa ugodni. Kljub nekaj izzivom za študente in morebitnim zamudam pri potovanju je ohranjanje dobrega zdravja najpomembnejše.

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Marec prinaša posameznikom v znamenju Škorpijona pozitivno energijo, povečan pogum in dragocene poslovne izkušnje. Prijateljstva bodo igrala ključno vlogo pri povečanju vaše sreče. Višje ravni dohodka in manjše ovire utirajo pot do zaupanja in uspešnih prizadevanj. Čeprav se lahko stroški povečajo, bodo finančne skrbi olajšane s stalnim dohodkom. Zadnji del meseca nakazuje potencialna potovanja v tujino in nihanja v osebnem življenju, kar vas poziva, da se dodatno potrudite v svoji karieri.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Lep pozdrav, Strelci! Marec se odvija z nebesnimi energijami, ki vplivajo na različne vidike vašega življenja. Po astrološki napovedi za leto 2024 planetarna gibanja namigujejo na dinamične premike v ljubezni, zdravju, financah in karieri. Pripravite se na mesec priložnosti in izzivov.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Mesečni horoskop kozorogom v marcu prinaša obetavne obete, saj ponuja potovanje samospoznavanja in osebne rasti. Pojavile se bodo priložnosti za introspekcijo, ki vam bo omogočila, da prepoznate in odpravite pomanjkljivosti. Na finančnem področju mesec prinaša obilje, izpolnjevanje vaših želja in spodbujanje nagnjenosti k duhovnim dejavnostim. Medtem ko domača sreča prevladuje, se lahko pojavijo družinski izzivi. Ljubezenski odnosi so ugodni, zagotavljajo veselje v zakonskem življenju.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Mesečni horoskop marec 2024 prinaša mešanico priložnosti in izzivov za posameznike Vodnarja. Medtem ko mesec obljublja uspešne rezultate, zlasti za tiste, rojene v znaku vodnarja, obstajajo znaki povečanih izdatkov, verjetno povezanih s potovanji. Ljubezenske zadeve lahko cvetijo, a pazite se posledic pretirane strasti. Finančni dobički so na obzorju, podpora družine pa bo ključnega pomena. Kar zadeva kariero, pričakujte mesec povprečnega razvoja.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Mesec marec bo posameznikom v znamenju Rib prinesel mešano vrečo izkušenj. Čaka vas vožnja s toboganom, polna vzponov in padcev. Ključnega pomena je, da pozorno spremljate finančne zadeve, saj položaji planetov kažejo na morebitne zaplete na področju izdatkov. Skrbi za zdravje lahko mečejo senco na duševno in fizično dobro počutje, zaradi česar se je treba osredotočiti na samozavest. Medtem ko so karierne možnosti svetle, lahko ljubezen in dinamika odnosov naletita na nekaj turbulenc. Bodite pripravljeni na nepričakovana potovanja in pozdravite skok dohodka.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

49
310 SEK