Mesečni horoskop za februar 2024

01. feb. 2024, ob 09.34
Posodobljeno pred 24 dnevi
29
390 SEK

Dobrodošli v mesečnem horoskopu za februar! Medtem ko je januar postregel z mejnim klišejem »novo leto, nov jaz« je vzdušje, ki nam je dalo prostor za preoblikovanje urnikov in vzpostavitev rutine, je februar čas, ko postane čudno.

Ta nenavaden mesec se resnično začne 5. februarja, ko se Merkur pridruži soncu v odprtem Vodnarju. Nato Mars vstopi v Vodnarja 13. februarja, sledi pa mu ljubezenski planet Venera 16. februarja. Tudi planet moči Pluton je 20. januarja vstopil v Vodnarja, če spomnimo. S temi notranjimi vhodi planeta se Plutonova navadno bolj atmosferska moč transformacije občuti vsak dan. Stvari, ki ste jih počasi in trmasto spreminjali, se pod tem vplivom skoraj v trenutku zavrtijo v novo smer. To se čuti zlasti 9. februarja ob mladi luni v Vodnarju, ki nas sili, da se podamo v nenehno spreminjajoči se tok.

Sezona Rib se začne 18. februarja. Mesec se resno zaključi s polno luno v Devici 24. februarja, ki ji bo 28. februarja sledila še redka trojna konjunkcija Sonca, Merkurja in Saturna. Po tednih razmišljanja izven okvirjev se februar konča tako, da se zavežemo projektom in oblikujemo načrte za naslednjo stopnjo inovacij.

Kaj za vaše znamenje prinaša mesečni horoskop za februar?

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Dobro se je spomniti, da imate prijatelje. Ker se Sonce, Merkur, Venera in Mars ta mesečni horoskop premikajo skozi vaš družbeni sektor, večino vaše energije vložite v prostovoljstvo, načrtovanje dogodkov in gradnjo svoje skupnosti. To je opazno, ker je bilo prijateljstvo ne tako dolgo nazaj težko dosegljivo. Tako leti 2021 kot 2022 sta bili za vas še posebej osamljeni leti in vseh povabil, ki zdaj dežujejo, ne bi smeli jemati za samoumevne. Naj bo to mesec namenjen temu, da boste pozneje v letu lahko osredotočili na natančno uravnavanje svojega ožjega kroga.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Tedenski horoskop Oven

Tedenski horoskop Oven

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Čas je, da stopite v središče pozornosti. Mlada luna v Vodnarju 9. februarja je priložnost, da si v naslednjih šestih mesecih postavite cilje glede svoje kariere in javne podobe. Ker Merkur, Venera in Mars prav tako potujejo skozi vaš sektor javne podobe ves februar, vlagate vse svoje srce in dušo v to, da podate izjavo in naredite razliko. Samo ne pozabite si vzeti časa tudi za sprostitev. Če ne najdete trenutka zase, vas polna luna v devici 24. februarja prisili, da se malo zabavate.

Tedenski horoskop Bik

Tedenski horoskop Bik

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ta mesečni horoskop je pravi za raziskovanje! Priložnosti so neskončne! Potujte in se učite ter se vrnite k resni praksi meditacije. Vedno iščete informacije, vendar je tokrat nekaj drugačnega, nekaj bolj intenzivnega. Poglabljate se v raziskovanje kot kdaj koli prej. Stvari postanejo poetične, ko se vaš vladajoči planet Merkur premakne v Ribe 23. februarja, kar poudarja vaše sočutje kot vodja. Vaša sposobnost razmišljanja izven okvirjev je končno priznana. Konec meseca boste prejeli dobro zasluženo spoštovanje, ki prihaja z napredovanjem.

Tedenski horoskop Dvojčka

Tedenski horoskop Dvojčka

Rak – 21. 6. do 22. 7.

To ni lahek mesec za vas, Raki. Tudi ko so stvari nagrajujoče, so težke. Vsaka zmaga pride z obvezno izgubo. Sonce, Merkur, Venera in Mars preživijo čas v vašem sektorju skupnih virov in ga sprejemajo, tako da vsaka odločitev ni samo vaša. Ne glede na to, ali se prepirate s svojim dekletom, se pogajate s svojim poslovnim partnerjem ali se s svojimi brati in sestrami obremenjujete glede zdravja vaše mame, se nič ne zdi, kot da je samo vaše. K sreči, ob polni luni v devici 24. februarja, vam hitro potovanje iz mesta odvrne misli od vaših težav in vam pomaga načrtovati prihodnost.

Tedenski horoskop Rak

Tedenski horoskop Rak

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Sezona Vodnarja vedno poudarja, kako predani ste najbližjim odnosom. Lepo je, ko se lahko pokažete drugim, toda kdaj ste se nazadnje res pokazali? Prva polovica meseca poudarja vse načine, na katere so vam partnerstva pomagala rasti in vas zadrževala. Potem, ko se sezona Rib začne 18. februarja, morate podvojiti naložbo ali iti naprej. Če vas ideja o nepovratnih stroških ovira pri tem, da bi opustili, potem je to razlog več, da odidete. Zavežite se odnosom, ki so namenjeni razcvetu.

Tedenski horoskop Lev

Tedenski horoskop Lev

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Sezona Vodnarja je za vas vedno neusmiljena. Ker Sonce, Merkur, Venera in Mars preživljajo čas v vašem delovnem sektorju, imate ves mesec poln krožnik opravkov in odgovornosti, ki prihajajo z vseh področij življenja. Mlada luna v Vodnarju 9. februarja je priložnost, da se umaknete in prenovite svoj urnik. Tudi ko ste zaposleni, si zaslužite lahkotnost! Potem ko vas polna luna v vašem znamenju 24. februarja pripelje nazaj v vaše telo, se vaš fokus preusmeri na romantiko. Pomembna povezava ima prelomni trenutek 28. februarja. Ste se pripravljeni zavezati?

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Tedenski horoskop Devica

Tedenski horoskop Devica

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Do sedaj ste se leta 2024 močno zavedali razpok v svojih temeljih. Toda namesto da bi se ta mesec še enkrat vrnili k risalni deski, je vaša naloga, da se zabavate. Sonce, Merkur, Venera in Mars preživijo vsaj polovico meseca v vašem sektorju užitka, tako da ne glede na to, ali hodite na zmenke, gojite ustvarjalne projekte ali preživljate več časa s svojo družino, mora vse v vašem življenju vzbujati veselje. Ne pozabite, da sreča ni nujno tako redka. Kaj pa, če se zavežete, da bo veselje vaša privzeta nastavitev?

Tedenski horoskop Tehtnica

Tedenski horoskop Tehtnica

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Kaj se dogaja z vami ta mesec, se ne tiče nikogar. Na splošno ste zasebna oseba, vendar februar to popelje v novo skrajnost. Ne gre za to, da ste depresivni ali celo melanholični, le raje bi to dogajanje zadržali zase. Mlada luna v Vodnarju 9. februarja vam omogoča, da določite namere glede kultiviranja svoje zasebnosti in domačega življenja v naslednjih šestih mesecih. Ko se sezona Rib začne 18. februarja, ste pripravljeni povabiti nekaj romantike v svoj svet.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tedenski horoskop Škorpijon

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Nenehni sestanki ob kavi polnijo vaš koledar tega mesečnega horoskopa, medtem ko vam dodatne naloge v službi vzamejo preostali čas. Čeprav je žalostno opustiti prijateljstva, ko ste tako zaposleni, postane jasno, katere izčrpavajoče povezave morate opustiti. Mlada luna v Vodnarju 9. februarja ponuja priložnost, da odidete z milostjo. Ko se sezona Rib začne 18. februarja, vstopite v obdobje puščavnika in vse svoje sestanke premaknite na svoj kavč. To velja vsak dan v drugi polovici meseca, razen 24. februarja, ki prinaša polno luno v vaš sektor javne podobe, ki vas prisili stopiti na oder.

Tedenski horoskop Strelec

Tedenski horoskop Strelec

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Pomislite na december 2020. Da, še vedno smo bili sredi negotovosti zaradi zaprtja, toda kaj se je za vas takrat šele začelo? Kakšne cilje ste si postavili glede svojih vrednot in financ? Trenutno ste osredotočeni na ustvarjanje bogastva in zagotavljanje družine. Vaše trdo delo se obrestuje in navdihuje tudi nekatere vaše najbližje prijatelje, da storijo enako. Do konca meseca boste našli svoj tok, se naučili, kako si vzeti več odmorov in biti radodarni s svojim časom. Podarite si lahkotnost, svetuje mesečni horoskop.

Tedenski horoskop Kozorog

Tedenski horoskop Kozorog

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Pozornost vam je všeč, vendar je trenutno prejemate toliko, da je presenetljivo. Mlada luna v Vodnarju 9. februarja je vaša priložnost, da določite namere za svoje zdravje, podobo in stil v naslednjih šestih mesecih. Koga želite videti, ko se pogledate v ogledalo? Mars v vašem znamenju od 13. februarja segreva stvari in prinaša dodaten stres, toda na srečo Venera nato vstopi v vaše znamenje 16. februarja in okrepi vašo lepoto. Skozi vse to ostanite zvesti sami sebi in nagrajeni boste.

Tedenski horoskop Vodnar

Tedenski horoskop Vodnar

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Nekaj ​​tednov pred vašim rojstnim dnevom je običajno precej eksistencialnih in letos ni nič drugače. Februar je prazen mesec, vsaj dokler se vaša sezona ne začne 18. februarja. Z večino planetov, ki lebdijo skozi Vodnarja in vaš nezavedni sektor, se bodisi blaženo umikate bodisi vas skrbi preveč stvari, ki so izven vašega nadzora. Verjetno malo obojega. Kot rečeno, obstaja veliko čarovnije, ki se prikaže, ko se ji predate.

Tedenski horoskop Ribi

Tedenski horoskop Ribi

Avtor: ŽK, FOTO: pixabay.com

29
390 SEK