• 15.52C Novo mesto
  • 21:06
  • Pet, 05.06.2020

Milan ni več samski, Irena je spregovorila: Imela sem pogodbo in molčala sem glede tega

Milan Tržan je iz Ljubezni po domače prišel brez Irene, ki ji ni znal ugoditi. Njegovi izbranki ni bil dovolj romantičen izlet, pa šopek rož, še manj spodnje perilo, niso ji bili všeč njegovi objemi in poljubi, omehčal je ni niti s plesnimi koraki, ki jih je pilil s Katarino Venturini. Z romantičnega potovanja sta odšla vsak na svoj konec, se nato srečala na zadnji večerji, kjer pa je Irena samo še potrdila, da se ogenj med njo in Milanom ne bo nikoli razplamtel.

A napoved njegove nesojene izbranke Eme, da bo ostal sam, se vendarle ni uresničila. Milan ima namreč dekle iz Domžal, s katero sta bila skupaj že pred začetkom snemanja Ljubezni po domače. »Ampak sva se takrat sprla in se razšla. Imela je drugega moškega, jaz pa sem šel samska pota naprej. Takrat sem se tudi prijavil v Ljubezen po domače. Če bi midva bila takrat skupaj, mene v oddaji ne bi bilo. Potem pa je ta oseba mislila, da bo utrgala zvezdo z neba in dočakala princa na belem konju, pa ni bilo tako. Vprašala me je, če sem pripravljen priti nazaj k njej, ker sem bil zanjo še najboljši. In sem šel,« je dejal.

LE IRENA JE BILA SAMSKA?

Ob tem pa se je oglasila tudi Irena. Saj si jo vedno imel, je zapisala ter ob tem dodala, da je imela pogodbo in je molčala glede tega. »Samska sem bila le jaz. Druga violina pa res ne bi bila hehehe …«

SAJ SI JO VEDNO IMEL

Objavil/a Irena Drozg dne Sreda, 03. julij 2019

NaDlani.si; Foto: POP TV