Množično zbiranje oboževalcev serije “Skrito v raju”

09. maj. 2024, ob 21.39
Posodobljeno pred 2 mesecema
58
90 SEK

Na strehi ljubljanskega nakupovalnega centra Aleja v Šiški je danes popoldne vladala prava evforija. Okoli 500 navdušenih oboževalcev je namreč zbralo, da bi srečalo igralsko zasedbo hit serije “Skrito v raju”, ki je v samo treh mesecih postala pravi fenomen. Ta televizijska uspešnica, ki jo predvaja Pop TV, si je pridobila občinstvo po vsej Sloveniji, s čimer se nadaljuje trend priljubljenosti, ki ga je nekoč imela serija Naša mala klinika.

Največji del serije se dogaja v izmišljenem kampu Paradisu, ki je bil za potrebe snemanja zgrajen v dveh mesecih. Čeprav kamp v resničnem svetu ne obstaja, to ni ustavilo oboževalcev, ki so med prvomajskimi prazniki množično obiskali lokacijo snemanja.

Dejan Krupić, urednik serije in znan po svojem delu v slovenskem filmu Pr’Hostar, je pojasnil, da uspeh serije temelji na dobrem sodelovanju celotne ekipe. “Vsi, od igralcev do scenaristov, morajo delovati kot eno,” je povedal Krupić. Serija “Skrito v raju” je plod dela slovenskih scenaristov pod vodstvom Andreje Virk Žerdin.

Prvič po koncu snemanja je večji del igralske zasedbe, vključno z znanimi obrazmi kot so Matino Antunović iz Zagreba, Gaja Filač, Matej Zemljič in Mija Peršin, javnosti stopil na streho Aleje. Prisotni so bili tudi Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Vesna Pernarčič, Zala Đurić, Melani Mekicar, Aleksandra Balmazović in Gaber Trseglav.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Dogodek je postal še bolj čustven, ko so oboževalci začeli s petjem pesmi “Skrito v raju”, ki jo izvaja Luka Basi, in z glasnim navijanjem pozdravljali svoje priljubljene igralce. Med druženjem so se vrstile priložnosti za fotografiranje in podpisovanje avtogramov, čeprav so nekateri, zaradi velike gneče, ostali brez neposrednega stika s svojimi idol.

Po intenzivni uri druženja so igralci zapustili prizorišče, pustivši za seboj tako navdušene obrazne izraze kot tudi solze razočaranja med tistimi, ki se niso uspeli prebiti skozi množico.

Dogodek je še enkrat potrdil, da “Skrito v raju” ni le televizijska serija, ampak kulturni fenomen, ki združuje Slovenijo.

58
90 SEK