• 19.82C Novo mesto
  • 23:19
  • Čet, 02.07.2020

Na blagajni v Mariboru jokali: mladenič plačal meso, za katerega je starejšemu paru zmanjkalo denarja!

Ni edina, ki jo je poteza ganila. Hkrati pa je dokaz, da smo še vedno v prvi vrsti LJUDJE!

MARIBOR – Gospodarska kriza ni obšla Slovenije, skupil jo je tudi Maribor. Če bi poslušali politike, potem danes živimo vsi v blaginji. Pa ni tako. O tem priča tudi zapis, ki ga je popoldan objavila Monika na svojem Facebooku. Ni edina, ki jo je poteza ganila. Hkrati pa je dokaz, da smo še vedno v prvi vrsti LJUDJE!

“Ljudje moji… Kakšno gesto sem jaz danes doživela v city centru v Mariboru… V merkatorjevi trgovini v kleti nakupuje starejši par. Z mojim sinom sva tretja v vrsti na blagajni… Na blagajni se starejšemu paru zgodi, da nista imela dovolj denarja, da bi plačala celoten nakup! 🙁 Verjetno nista dobro preračunala… S svojimi “predvidevam” mizernimi penzijami jima ni ostalo drugega kot, da sta del nakupa vrnila… 😢 Kolikor sem uspela videti je bilo to meso, trije paketi… Počutila sta se grozno, bilo jima je nerodno… Ko sta preostali nakup zlagala v vrečke malo odmaknjena od blagajne je gospodic v zeleni majici, s čopom na glavi in majhno bradico, plačal svojo malico in se njuno meso…. 😃Namerno…. Vsi na blagajni smo postali sozni, ko je prodajalka poklicala gospo in ji povedala, da je meso poravnano in da ga lahko da v vrečko…♥️ Omg se zdaj se jočem… Te oči od para, polne hvaležnosti… Nikoli ne pozabim!
DRAGI MOJ GOSPODIC, NE VEM KDO SI, AMPAK ŽELIM, DA TVOJA NEVERJETNA GESTA ODMEVA V NEDOGLED NA FACEBOOKU saj si resnično nekaj posebnega…. BRAVO! 👏👏
Vas dragi prijatelji pa prosim, da zgodbo delite… Naj se sliši, da na tem krutem svetu obstajajo tako dobri ljudje!”

D.P.