Na tekmi Slovenija – Portugalska brutalno pretepli navijača, jih bo tožil?

04. jul. 2024, ob 06.54
540
100 SEK

So pa bili zato bolj zgovorni vsi naši nogometni akterji, ki so hvalili naše navijače.

LJUBLJANA, FRANKFURT – Slovenski navijači so se na EP v Nemčiji prikazali v izredni luči, tekme Slovenije pa si je ogledalo skoraj 60.000 Slovencev na štadionih, nekaj 10.000 zagotovo tudi v navijaških conah. O incidentih ni bilo poročil. Se je pa včeraj na omrežju X pojavil posnetek, kjer so se redarji in varnostniki spravili na portugalskega navijač, na katerega se je spravilo nekaj redarjev.

Poziva ga k tožbi

„Moral bi jih tožiti, dvomim, da imajo pooblastila, da ga tepejo, sploh ko so ga že obvladali,“ se glasi eden od komentarjev pod videom. Portugalska bo z evropskim prvenstvom nadaljevala, saj je s 3:0 po kazenskih strelih izločila Slovenijo, ki je kljub štirim remijem po rednem delu že sklenila tekmovanje.

So pa bili zato bolj zgovorni vsi naši nogometni akterji, ki so hvalili naše navijače.

“Najlepša hvala za tale fantastični sprejem. Tu so tisti, ki so odgovorni za vse skupaj, tisti, ki so naredili Slovenijo spet ponosno. Vam še enkrat hvala, mi pa lahko obljubimo, mislim, da lahko govorim tudi v imenu nogometašev, da bomo tudi na naslednjih tekmah dali vse od sebe in s srcem igrali za Slovenijo,” je prisotne navijače nagovoril selektor Matjaž Kek.

“V imenu celotne ekipe bi se zahvalil za podporo, ki je bila res neverjetna na vseh tekmah. Vse nam je bilo zelo težko, ampak najtežje, hkrati pa najlažje, je bilo videti na tribunah to veselje in srečo, kljub temu da nismo zmagali. Seveda upam, da se ne bomo naslednjič zbrali čez 24 let, ampak da bo ta zbor na Kongresnem trgu vsaki dve leti,” pa je za njim nadaljeval vratar in kapetan reprezentance Jan Oblak.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

“Pred evropskim prvenstvom si nismo predstavljali takšne podpore, ampak smo v to verjeli in vrnilo se nam je vse, kar smo delali dolga, dolga leta. To, kar smo doživeli v Nemčiji, smo lahko pričakovali tukaj in hvala navijačem za vse, hvala za vso energijo, solze, veselje. Ponosni smo,” je povedal Petar Stojanović.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona omrežja X

540
100 SEK