• 17.08C Novo mesto
  • 03:20
  • Tor, 04.08.2020

Ne seksaj in prihrani 94 evrov!

Ura je bila blizu sedme zvečer. Ravno toliko, da je bilo radovednežev dovolj, predvsem pa še družin z otroki.

SPLIT – Osrednji del turistične sezone na Hrvaškem je bolj ali manj končan. Zagotovo pa si bosta letošnje poletje dobro zapomnila švicarska turista, ki sta letovala v Splitu, vročino pa sta preganjala s kopanjem na znameniti plaži Kašjuni. A očitno jima ni bilo dovolj vroče, zato sta se predala mesenim užitkom. Ura je bila blizu sedme zvečer. Ravno toliko, da je bilo radovednežev dovolj, predvsem pa še družin z otroki.

Poklicali policijo

Vsi niso gledali proč, ampak so pograbili telefone in poklicali možje postave. Prišli so policisti, ki so zmotili mesene užitke. Brez milosti za naslado so jima napisali kazen v višini 700 kun oz. slabih 94 evrov. Policiji in fantu je bilo do smeha, Švicar pa je priznal, da tako dobro že dolgo ni potrošil denarja, so še poročali kolegi na portalu 24sata.hr.

Sprememba v Mehiki

Ravno v teh dneh mehiško mesto Guadalajara napoveduje, da bo celo dovolila seks na javnem mestu. Verjetno kar iz kljubovanja podkupljivim policistom, ki mastno služijo z izrekanjem kazni – tudi takim, ki se le poljubljajo v javnosti!

D.P.