• C Novo mesto
  • 19:00
  • Sob, 04.12.2021

Ne spreglejte! Hofer odpoklical ta dva izdelka

Trgovsko podjetje HOFER obvešča vse svoje kupce, da so odpoklicali dva izdelka. Kupci ju lahko vrnejo v trgovine, kjer bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa.

Prvi izdelek, za katerega velja odpoklic, je turška kava Classic znamke Amaroy, ki ga dobavlja podjetje GALA d. o.o. Odpoklic obsega tako 100-gramsko kot 500-gramsko pakiranje z rokom uporabnosti “Uporabno najmanj do 20. 8. 2021“. Izdelka naj kupci ne uporabljajo več. Razlog za odpoklic je presežena vrednost ohratoksina A na enem od rednih preverjanj kakovosti.

 

 

Drugi odpoklicani izdelek so polnjene tortilje, 170 g, znamke GOOD CHOICE, vrsta: tajski kuskus. Omenjeni izdelek, ki ga dobavlja podjetje Wojnar’s Wiener Leckerb GmbH, ima rok uporabnosti “Uporabno najmanj do 4. 11. 2020“.

Izdelka naj kupci ne uporabljajo več, saj je bila na enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovljena prisotnost listerije.

Oba izdelka sta bila v prodaji v vseh trgovinah Hofer v Sloveniji. Omenjeni trgovec pa vas še obvešča, da lahko oba izdelka vrnete v katerokoli trgovino HOFER. Kupnino pa vam bodo povrnili tudi brez predložitve računa.

Za morebitna dodatna vprašanja lahko od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro pokličete na telefonsko številko 01/8346 600 ali pišete na e-naslov [email protected]

 

Pripravila: BB., za NaDlani.si, foto: Hofer