• 15.31C Novo mesto
  • 22:29
  • Čet, 23.05.2019
  • Prijava

Nedolžnost izgubil pri 45-ih, zdravniki so mu sešili nov penis

Z erekcijo nima težav, doseže jo s pomočjo posebnega gumba. Pohvali se, da na stara leta niti viagre ne bo potreboval.

LONDON – Obstaja mala verjetnost (eden na 20 milijonov), da se moški rodi brez penisa. To se je zgodilo tudi danes 45-letnemu Britancu Andrewu Wardleu. Ki pa je imel to srečo, da je znanost tako napredovala, da so mu naredili kar nov penis. Za zahteven operativni poseg je odštel 50.000 funtov.

Z roke in noge

Da je brez penisa, so bile krive njegove težave z mehurjem. Ker pa medicina danes praktično zmore vse, so mu rešili tudi to. S prvim posegom so mu z roke vzeli nekaj kože, z noge pa živec. Potem pa je sledila kar 10-ur trajajoča operacija, kjer so mu prišili penis.

Prvi seks

„To je fantastično. Kar vse sva prestala in preživela s Fedro,“ Andrew danes ne skriva navdušenja, da lahko z novim spolnim organom tudi občuje, z njim pa je osrečil tudi svojo boljšo polovico dekle Fedro. Nedolžnost je tako izgubil star 45 let oz. šest tednov po operaciji.

Rada bi otroke

Z erekcijo nima težav, doseže jo s pomočjo posebnega gumba. Pohvali se, da na stara leta niti viagre ne bo potreboval. Par se spogleduje z idejo, da bi imel tudi lastne otroke. Če to ne bo mogoče, pa jih bosta posvojila. Andrew pa je v pogovoru za britanski Sun priznal, da je kot otrok večkrat molil, da bi se zjutraj zbudil s penisom.

D.P.