Nogometaš v času evropskega prvenstva postal oče

02. jul. 2024, ob 14.54
Posodobljeno pred 12 dnevi
1680
100 SEK

Za 25-letnega slovenskega nogometnega reprezentanta Tomija Horvata bo letošnje evropsko prvenstvo v nogometu zagotovo ostalo v najlepšem spominu. Ne le zaradi športnih uspehov, ampak predvsem zaradi enega najbolj posebnih trenutkov v njegovem življenju – rojstva njegove prve hčerke.

Marca letos sta Tomi Horvat in njegova izbranka Laura Čas razkrila veselo novico, da bosta postala starša. S čudovitimi fotografijami na Instagramu sta oznanila, da pričakujeta deklico. Na eni izmed fotografij je bil roza čeveljček, obdan z baloni, kar je bilo posneto na zabavi za razkritje spola otroka. “Komaj čakava, da te spoznava💗,” sta zapisala pod objavo.

Rojstvo male Mie je prišlo ravno sredi evropskega prvenstva, zaradi česar je Tomi v soboto z dovoljenjem začasno zapustil slovensko reprezentanco, da bi bil prisoten ob rojstvu svoje hčerke. Presrečnemu paru se je tako pridružila hči Mia, ki je na svet prijokala 29. junija 2024. Tomi je ob tej posebni priložnosti delil prečudovito črno-belo fotografijo na družbenih omrežjih, kjer je zapisal: “Najina Mia 🤍 29.6.2024 🤍.”

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pod objavo so se hitro nabrale številne čestitke in lepe želje, slovenska nogometna reprezentanca pa se je rojstvu poklonila s posebno gesto. Pred treningom so na zelenici izpisali ime malčice in čestitali mladi družinici, kar je bil ganljiv trenutek solidarnosti in podpore znotraj ekipe.

Tomi Horvat se je kljub velikemu osebnemu dogodku hitro vrnil k reprezentančnim obveznostim. Že danes se bo pridružil slovenski izbrani vrsti na tekmi proti Portugalski, kjer bodo slovenski nogometaši lovili svojo vstopnico za četrt finale. Njegova prisotnost bo zagotovo navdih za soigralce, saj prinaša s seboj neizmerno veselje in energijo po rojstvu hčerke.

Rojstvo male Mie je tako združilo športne in osebne trenutke sreče za Tomija Horvata, ki bo to evropsko prvenstvo vedno nosil v srcu kot čas, ko je postal oče. Slovenska javnost mu želi vse dobro na igrišču in doma, kjer ga čaka njegova nova družinica.

1680
100 SEK