• 25.99C Novo mesto
  • 14:46
  • Tor, 17.09.2019

Nova predsednica TD Tržišče

Vodenje Turističnega društva Tržišče je prevzela Milena Knez. V društvu, je lani izpeljalo številne dogodke, tudi za letos obljubljajo pester program.

TRŽIŠČE – Turistično društvo Tržišče je v februarju organiziralo vsakoletni občni zbor. Vodstvo je zbranim članom in gostom predstavilo delo društva v letu 2013 in načrte za 2014. Turistično društvo je bilo aktivno vse leto, organiziralo je veliko prireditev, dobro obiskano razstavo o čebelarstvu v okviru krajevnega praznika, Martinov pohod, koncert v pozdrav svetlečim jaslicam in druge dogodke ter s tem popestrilo dogajanje v Tržišču. Stane Markovič je vso to dogajanje zabeležil na kamero in ga na zboru predstavil skozi kratki film.  Uspešna izvedba vseh teh dogodkov pa je rezultat dobrega sodelovanja  z drugimi društvi, Turistično zvezo Sevnica, KS Tržišče in občino. Tudi program dela za 2014 je zelo pester, pohod k azalej in razstava o gasilstvu ste le eni od mnogih.

Letošnji občni zbor pa je bil tudi čas volitev novega vodstva. Dosedanji predsednici Ireni Lindič je potekel štiriletni mandat in zaradi obveznosti se je odrekla vodenju društva še naprej. Člani turističnega društva in gostje so Ireni čestitali za uspešno vodenje ter se ji zahvalili za dobro sodelovanje.

Vodenje društva pa je bilo zaupano Mileni Knez, ki bo s svojimi idejami in pobudami dala nov zagon društvu. Želimo ji uspešno vodenje!

Janja Seničar Tratar, TD Tržišče
(Foto: TD Tržišče)