Nova sezona showa družine Kardashian

27. jun. 2024, ob 21.07
229
110 SEK

Družina Kardashian se je vrnila s peto sezono svoje resničnostne oddaje “The Kardashians,” ki je premiero doživela 23. maja 2024 na Hulu. Nova sezona ponovno prinaša vpogled v življenje slavne družine, ki se sooča z novimi izzivi, projekti in osebnimi preizkušnjami.

Vsebina Nove Sezone

Ena izmed bolj izpostavljenih epizod v tej sezoni je “Baby Rocky,” kjer Kourtney Kardashian in Travis Barker delita posnetke rojstva njunega sina Rockyja Thirteena Barkerja. Poleg tega Kylie in Kendall Jenner doživita čustvene trenutke, ko Kylie spregovori o vplivu negativnih spletnih komentarjev na njeno življenje. Tovrstni osebni trenutki gledalcem omogočajo globlji vpogled v življenja članov družine in njihove medsebojne odnose.

Khloé in Rob Kardashian

Poseben trenutek v sezoni vključuje Roba Kardashiana, ki se redko pojavi v oddaji. Med telefonskim klicem s sestro Khloé sta se šalila o možnosti, da bi Rob doniral spermo Khloéjini prijateljici Maliki Haqq. Pogovor je bil poln humorja in značilne družinske dinamike, kar je še dodatno poudarilo tesne vezi med sorojenci. Rob je sicer stopil iz središča pozornosti, a ohranja tesne odnose s svojo družino, kar je razvidno iz teh prizorov.

Kim Kardashian

Kim Kardashian nadaljuje svoje projekte in se loteva novih izzivov v svetu igralstva. Nedavno je na Instagramu delila družinske fotografije, kjer je pozirala s hčerama North in Chicago ter mamo Kris Jenner. Objave na družabnih omrežjih pogosto razkrivajo toplino in povezanost družine, kar ponovno potrjuje Kimino močno prisotnost v javnosti. Poleg tega se Kim aktivno ukvarja z novimi poslovnimi in ustvarjalnimi podvigi, ki jih dokumentira v oddaji.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Kris Jenner

Matriarhinja družine, Kris Jenner, je tudi v ospredju dogajanja. V napovedniku za novo sezono je razkrila svoje zdravstvene težave, kar je gledalcem omogočilo vpogled v bolj osebne in ranljive trenutke njenega življenja. Kris je ključna figura, ki skrbi za javno podobo svoje družine, zdaj pa gledalcem omogoča, da vidijo tudi njene bolj človeške strani.

Kardashiani se še naprej razvijajo in prilagajajo vsem izzivom, ki jim jih prinaša življenje v središču pozornosti. Nova sezona oddaje “The Kardashians” prinaša mešanico drame, humorja in osebnih trenutkov, ki bodo zagotovo pritegnili gledalce in oboževalce po vsem svetu. Družina ostaja simbol sodobne pop kulture in medijskega uspeha, njihova sposobnost, da vedno znova pritegnejo pozornost, pa je resnično osupljiva.

229
110 SEK