Nove priložnosti za zaposlitev, najnovejših 10 prostih delovnih mest v Dolenjski regiji

22. apr. 2024, ob 12.53
Posodobljeno pred 25 dnevi
12
110 SEK

Z veseljem objavljamo odprtje 10 novih prostih delovnih mest v Dolenjski regiji, kar predstavlja odlično priložnost za kandidate, ki iščejo novo zaposlitev ali želijo napredovati v svoji karieri. Ta nova delovna mesta pokrivajo različne sektorje, od tehnologije in gostinstva do trgovine in storitev, s čimer se odpirajo vrata široki paleti profesionalnih možnosti.

Seznam novih delovnih mest:

 1. Elektroinženir – Išče se izkušen elektroinženir za delo na različnih elektrotehničnih projektih v industrijskih obratih.

 2. Software inženir (m/ž)  – Potrebujemo razvijalca programske opreme za sodelovanje pri razvoju naprednih tehnoloških rešitev.

 3. Specialist za osebna zavarovanja m/ž – Zaposlimo strokovnjaka za področje osebnih zavarovanj, s poudarkom na svetovanju in prodaji.

 4. Prodajni svetovalec( v naprej dogovorjene stranke)– Iščemo dinamičnega in motiviranega prodajnega svetovalca, ki bo delal s strankami na področju tehničnih izdelkov.

 5. Elektro projektant m/ž – Potreben je izkušen elektro projektant za načrtovanje in izvedbo elektroinštalacij.

 6. Prodaja novih in rabljenih vozil – Iščemo prodajalca vozil z dobrim poznavanjem avtomobilske industrije.

 7. Vodja gostinstva na Otočcu (m/ž) – Potreben je izkušen vodja za upravljanje in nadzor gostinskih storitev v prestižnem turističnem objektu.

 8. Maser v Dolenjskih Toplicah (m/ž) – Zaposlimo maserja za delo v priljubljenem wellness centru.

 9. Receptor na Otočcu (m/ž)  – Potreben je osebje za delo na recepciji v enem izmed vodilnih hotelov v regiji.

  Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
  Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

 10. Voznik strojnik (m/ž), v Področju vzdrževanja, v ACB Novo mesto (ACB Novo mesto in Izpostava Drnovo) – Iščemo voznika strojnika za vzdrževalna dela na avtocestnih odsekih.

Za prijavo na omenjena delovna mesta pošljite svoj življenjepis in motivacijsko pismo na kontakte, navedene na spletnih straneh, kjer so objavljena delovna mesta. Priložnosti za zaposlitev v tej regiji so številne, saj je poleg omenjenih 10 mest, skupno razpisanih kar 476 delovnih mest. Obiskovalci lahko več informacij najdejo na različnih spletnih straneh, ki redno objavljajo prosta delovna mesta.

Ti oglasi za delovna mesta niso le priložnost za posameznike, da najdejo zaposlitev, temveč tudi priložnost za regijo, da privabi in ohrani talent ter tako spodbuja lokalno gospodarstvo in skupnost. V Dolenjski regiji so še posebej ponosni na svoje podjetniško okolje, ki je plodno tlo za razvoj strokovnjakov različnih profilov. Zato vabljeni vsi, ki si želite novih izzivov in profesionalnega razvoja, da se pridružite temu dinamičnemu delovnemu okolju.

Priprava: NaDlani.si

 

 

12
110 SEK