• 18.41C Novo mesto
  • 00:15
  • Sre, 17.07.2019

Novo v Trebnjem – trgovina Zelena kašča

Naravni izdelki za zdravje, lepoto in dobro počutje.

TREBNJE – Ljudje vse več povprašujejo po naravnih izdelkih, kar vedo tudi v Zeleni kašči, ki smo jo obiskali kmalu potem, ko je v začetku maja odprla svoja vrata.

Že ob prihodu v trgovino nas je pričakal čudovit vonj čajev, eteričnih olj, naravnih mil …, ki kar vabi k nakupu izbranih izdelkov.

Lastnica trgovine Katarina Nemanič Mal, ki je po poklicu farmacevtka, se posveti vsakemu in poskuša najti pravi izdelek zanj, saj želi zadovoljne kupce, ki se bodo vračali. Izbira izdelkov je res velika, zato naj omenimo le glavne skupine: zelišča in zeliščni pripravki, naravna negovalna in lepotilna kozmetika, prehranska dopolnila in hladno stiskana olja, izdelki iz lesa in keramike.

Lepo vas vabijo na obisk ali pogovor.

Vir in foto: K.N.M.

Novo v Trebnjem-trgovina Zelena kašča -O.TREBNJE-foto-OLJA

Njihova ponudba hladno stiskanih ekoloških olj je zelo bogata. Našli boste: konopljino, svetlinovo, arganovo, laneno, orehovo olje, olje črne kumine, olje pegastega badlja … Pestra pa je tudi izbira različnih semen.

Novo v Trebnjem-trgovina Zelena kašča -O.TREBNJE-foto-DARILNI PROGRAM

Nimate ideje za darila? V Zeleni kašči boste našli ročno izdelane skodelice, nakit, dišeče sveče, izbrana vina – vse izpod rok slovenskih ustvarjalcev.