• 17.18C Novo mesto
  • 20:34
  • Ned, 26.05.2019
  • Prijava

Nujno izpraznili parlament, naši poslanci pa na kavo, potem pa na delo

Ko bo znanih več informacij, bomo sporočilo dopolnili, so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

LJUBLJANA, TREBNJE – Policijska uprava Ljubljana je bila nekaj minut pred 8. uro obveščena o prejemu pisemske pošiljke z neznano snovjo v vložišču državnega organa na Šubičevi ulici v Ljubljani. Na kraju posredujejo vse pristojne službe, ki so v teh primerih predvidene (policisti, gasilci), prav tako pa je bil obveščen veterinarski inštitut. Vhod v objekt je trenutno zaprt, promet pa ni oviran, Izoliranih je 5 oseb, ki so bile v stiku s pošiljko. Ko bo znanih več informacij, bomo sporočilo dopolnili, so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Se že dela

Fotografijo gasilcev je na svojem Faceoboku oz. Instagramu objavil poslanec NSi Blaž Pavlin, ki pa je za tem že delil s svojo FB skupnostjo zaključke sestanka, ki ga je njegova poslanska skupina opravila z ministrico mag. Alenko Bratušek.

“Z ministrico za infrastrukturo, mag. Alenko Bratušek, smo imeli poslanci Nove Slovenije pogovor o ključnih energetskih in infrastrukturnih projektih v tem mandatu. Ministrico sem opozoril na potrebo po ureditvi bivše H1, sedaj obvoznice mimo Trebnjega in sicer z izgradnjo krožišča pod trebanjskim gradom ter ureditvijo navezav na H1 (predvsem za naselji Dobrava in Jezero) ter izgradnja obvoznice mimo Mirne. Prav tako sem jo opozoril na potrebo po modernizaciji železniške proge od Ljubljane do Bele krajine in naprej do Zagreba. S tem bi Trebnje in večji del Dolenjske dobila hitrejšo železniško povezavo proti Ljubljani in Zagrebu.#trebnjemisliresno.”