Obvestilo o delnih in popolnih zaporah Kandijskega mostu

07. maj. 2024, ob 11.30
Posodobljeno pred 1 mesecem
12
50 SEK

Novo mesto, 7. maj 2024 – Zaradi nujnih vzdrževalnih del na plinovodnem omrežju bo prišlo do spremenjenega prometnega režima na Kandijskem mostu. V sredo in četrtek, 8. in 9. maja, bo na mostu vzpostavljena delna zapora, ki bo omogočala omejen prehod vozil. Delna zapora bo postavljena takoj po jutranji prometni konici, da se zagotovi boljša pretočnost prometa.

V petek, 10. maja, bo zaradi zaključnih del vzpostavljena popolna zapora mostu. Kljub popolni zapori bo zagotovljen prehod za pešce, da se omogoči dostopnost in mobilnost mestnih prebivalcev.

Za vozila, ki zapuščajo mestno jedro, bo organiziran obvoz po krožni trasi Rozmanova ulica – Kastelčeva ulica – Rozmanova ulica. Voznike prosimo, da upoštevajo prometno signalizacijo in navodila redarjev na terenu.

Mestna občina Novo mesto se zaveda morebitnih nevšečnosti in se vsem udeležencem v prometu zahvaljuje za razumevanje in potrpežljivost med izvajanjem del. Vse potrebne informacije o zaporah in obvozih bodo sproti objavljene na uradni spletni strani občine in preko lokalnih medijev.

Vir: MO Novo mesto.

 

12
50 SEK