Par aretiran zaradi kanibalizma

06. maj. 2024, ob 13.29
Posodobljeno pred 2 mesecema
10
70 SEK
V šokantnem preobratu dogodkov na jugu Rusije sta bila Dmitrij Bakšejev in Natalija Bakšejeva, ruski par, aretirana zaradi suma serije brutalnih umorov in kanibalizma, ki naj bi trajali zadnjih 18 let. Razkritje njunih grozljivih dejanj je sledilo potem, ko so delavci na gradbišču našli mobilni telefon z zaskrbljujočimi fotografijami.

Na telefonu so bile slike Dmitrija, kako drži odrezano človeško roko, kar je takoj sprožilo policijsko preiskavo. Preiskava njunega stanovanja je razkrila še bolj strašljive dokaze – shranjene dele človeških teles v hladilniku in fotografije, na katerih par pozira z lonci, ki vsebujejo človeško meso.

Dmitrij, star 35 let, in njegova 42-letna žena Natalija, sta domnevno dolga leta živela dvojno življenje, svoje monstruozne aktivnosti skrivata pred sosedoma in skupnostjo. Policija je v njunem domu našla tudi različne osebne predmete, ki pripadajo žrtvam, kar nakazuje, da so njuni zločini vključevali tudi trofeje.

Ta grozljiv primer je povzročil ogorčenje in strah v lokalni skupnosti ter postavil resna vprašanja o učinkovitosti policijskih sil, ki so leta nemočne odkrivale serijo umorov. Preiskava še vedno poteka, policija pa poskuša identificirati vse žrtve in določiti polni obseg zločinov, ki jih je par morda zagrešil.

Primer Dmitrija in Natalije Bakšejev je postal eden najtemnejših primerov kanibalizma v nedavni zgodovini, ki družbo sili, da se sooči z nezamisljivo realnostjo, ki se je dogajala za zaprtimi vrati običajnega stanovanja.

Vir: kurir.rs

Slika: Chatgpt

10
70 SEK