• C Novo mesto
  • 21:01
  • Sob, 04.12.2021

Paraolimpijska prvakinja odvrgla oblačila za Playboy, zaradi tega se ji je odpovedala družina

Nemka Elena Krawzow je večkratna svetovna, evropska in paraolimpijska prvakinja v plavanju, ki je s tem, ko je pristala na golo fotografiranje za revijo Playboy, razburkala odnose znotraj svoje družine. Muslimanski del družine se ji je zaradi tega celo odpovedal.

Prva paraolimpijka, ki krasi naslovnico Playboya

Nemška šampionka, ki ima korenine iz Kazahstana, je povedala, kako velike težave si je nakopala, ko se je odločila, da bo odvrgla oblačila za Playboy. Del njene družine je namreč muslimanske veroizpovedi in zelo konzervativen glede določenih stvari, ki se tičejo golote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Krawzow (@elena_krawzow)

Slepa plavalka je sicer postala prva paraolimpijka, ki je pristala na naslovni strani Playboya. Za fotografiranje se je odločila predvsem zato, ker je želela izpostaviti in promovirati paraolimpijce. Ni pa si mislila, da bo s tako odločitvijo tako zelo razjezila svojo družino – predvsem muslimanski del družine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Krawzow (@elena_krawzow)

Kljub vsemu pa mlada lepotica pravi, da se ji zdi sporočilo, ki ga je poslala v svet skozi svoje fotografije, bolj pomembno od tega, kar si del njene družine misli o njenem dejanju. Prepričana je namreč, da je s tem spodbudila ljudi in jim dala pogum ter moč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Krawzow (@elena_krawzow)

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram