• C Novo mesto
  • 04:46
  • Sob, 21.05.2022

Po nakupu vozila za 46 tisočakov, se na Vesno lepijo snubci: Vsi so zavohali denar

Simpatična junakinja iz šova Ljubezen po domače očitno nima sreče v ljubezni … »Sedaj, ko sem kupila traktor, so vsi zavohali denar, samo za to jim gre. A je bilo treba delati, da sem prišla do njega. Letos bom kupila še avtomobil in potem imamo pri hiši vse. Tudi moški bo že prišel, enega bom že ‘zahakljala’, večinoma pa pridejo in gredo.«

Vesna Šošterič, ki je v oddaji Ljubezen po domače iskala svojo sorodno dušo ter izumila besedo fačuzi, je svoj čas uživala v soju medijskih luči, a ji je sreča kasneje obrnila hrbet. Kot je povedala, tovarne zaradi koronavirusa niso iskale novega kadra, je pa bila zaradi težke situacije toliko bolj hvaležna za to, da so na kmetiji sami pridelali hrano. »Če ne bi imeli kmetije, bi bilo hudo. V teh korona časih je zelo težko dobiti službo, veliko tovarn je zaprlo svoja vrata, ostali pa trenutno ne zaposlujejo, številni zato res težko živijo,« je tedaj dejala  novinarki Zurnala24.

A očitno ji vseeno ne gre tako slabo. Sedaj je za omenjeni portal razkrila, da preko Facebooka spozna ogromno snubcev, ki pa so bolj ljubimci kot resni fantje. Nedavno je končala trimesečno prijateljevanje, saj se je izkazalo, da ‘to ni to’. »Sedaj, ko sem kupila traktor, so vsi zavohali denar, samo za to jim gre. A je bilo treba delati, da sem prišla do njega. Letos bom kupila še avtomobil in potem imamo pri hiši vse. Tudi moški bo že prišel, enega bom že ‘zahakljala’, večinoma pa pridejo in gredo,« za Zurnal24 pravi Vesna, ki jim je še zaupala, da je za traktor odštela 46 tisoč evrov.

Še vedno samska

Simpatična junakinja resničnostnega šova se sicer v medijih ni veliko pojavljala. Je pa pred začetkom zadnje sezone šova Ljubezen po domače dejala, da je (še vedno) samska. »Sprašujem se, kje so vsi pravi moški?« se je se je za revijo Nova razgovorila, ljubljenka občinstva in že takrat povedala, da ji dela na domačiji ne zmanjka, »bi pa lepo imeti moško in pridno roko ob tem«. Ob tem je poudarila, da spremlja novo sezono, saj se nikoli ne ve, kje se skrivajo ljubezni skriva. »Slišala sem, da se je prijavil nekdo blizu nas … Morda pa bo ta pravi kandidat zame,« je takrat zaključila v smehu.

N. D.; Foto: POP TV

 

 

dolenjske lekarne