Po nesreči na Prešernovi cesti 23-letnik za vedno zaprl oči

11. feb. 2024, ob 18.14
37
80 SEK

S PU Ljubljana so sporočili žalostno vest. »Danes smo bili obveščeni, da je 23-letni voznik osebnega vozila, ki je bil udeležen v petkovi prometni nesreči na Prešernovi cesti, zaradi hudih poškodb umrl,« so sporočili javnosti.

Spomnimo, v petek okoli 9. ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v na Prešernovi cesti med Volčjim Potokom in Radomljami v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal izven vozišča,  kjer je trčil v ograjo ob objektu. V nesreči se je voznik huje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana.

Policisti še preverjajo vse okoliščine nesreče in bodo po vseh znanih okoliščinah o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Pester vikend

V preteklih 48 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 1249 klica, od tega 392 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 115 nanašalo na kriminaliteto, 124 na javni red in mir ter 113 na prometno varnost. Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali drzno tatvino, 31 tatvin, 14 vlomov (v devetih primerih je ostalo pri poskusu), 3 goljufije, 2 nasilništva in 9 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali so v dveh primerih nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo. Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo, 6 prometnih nesreč z lažjimi poškodbami in dve nesreči s hudimi telesnimi poškodbami. Sedmim večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 29 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 15 krat v zasebnem prostoru. Policisti Policijske uprave Ljubljana so v zadnjih 48 urah obravnavali 13 nezakonitih prehodov državne meje.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

N. D:; Foto: Shutterstock

37
80 SEK