Po tragični nesreči se Lara poslavlja od Bobija Bluea

11. jul. 2024, ob 14.30
Posodobljeno pred 10 dnevi
160
100 SEK

Med vožnjo po severni obvoznici proti domu, kjer je delala kot radijska voditeljica, je Lara doživela grozljiv trenutek. Avto na prehitevalnem pasu je nenadoma zavil pred njenega Clia, in trk je bil neizbežen. “Nesreča se je zgodila res v sekundi. Zavirala sem na polno, ampak bilo je prepozno,” je opisala Lara, še vedno v šoku zaradi dogodka. “Sploh nisem mogla dojeti, kaj se mi dogaja, upala sem, da je nočna mora. Avto mi je piskal, telefon se je prestavil v ‘emergency mode’. K sreči meni in povzročitelju nesreče ni bilo nič, je pa moj avto zagorel in je zdaj totalka.”

Kljub temu, da sta jo prestrašila dim in ogenj, je bila Lara neizmerno hvaležna, da sta oba z drugim voznikom odnesla nesrečo brez poškodb. Vendar pa izguba Bobija Bluea (njenega clia) ni bila lahka. “Zelo sem žalostna, svojega Bobija sem imela res rada,” je skrušeno priznala Lara.

A življenje gre naprej in Lara že pogleduje proti prihodnosti. K sreči jo kmalu čaka zaslužen oddih na Murterju, kjer bo lahko vsaj za dva tedna pozabila na skrbi z avtomobilom. Ta dopust ji bo omogočil, da se sprosti in ponovno zbere energijo za prihajajoče izzive.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Po vrnitvi z dopusta se bo Lara morala soočiti z iskanjem novega avtomobila. Iskanje zamenjave za Bobija Bluea ne bo enostavno, saj je bila nanj čustveno navezana. Kljub temu pa Lara ostaja optimistična, da bo našla novo vozilo, ki bo enako zanesljivo in priljubljeno kot njen Clio.

Poleg tega pa Laro čakajo še dve veliki preizkušnji za polnopravno članstvo v Denis Avdić Showu. Prva je delo v Afriki, kjer bo imela priložnost sodelovati v humanitarnih projektih in izkusiti življenje na povsem drugačen način. Druga preizkušnja pa je skok s padalom, ki bo testiral njeno pogum in sposobnost premagovanja strahov.

Čeprav je izguba Bobija Bluea težak udarec za Laro, je odločena, da bo iz tega izšla še močnejša. S podporo prijateljev in sodelavcev ter z novimi izzivi, ki jo čakajo, se Lara podaja v novo poglavje svojega življenja.

Avtor: SEB
Vir: Instagram

160
100 SEK