Po umoru Sabine njena prijateljica Janja besna na Tomaža: „Zaslužiš si, da bi umiral počasi, v mukah kot Sabina!“

12. apr. 2024, ob 06.16
Posodobljeno pred 2 mesecema
197
100 SEK

Je pa zdaj že jasno, kdaj bo zadnje slovo od Sabine. Pokopali jo bodo v ponedeljek, 15.4., v Markovcih.

MARKOVCI – „Zmanjkalo mi je besed, s katerim bi lahko opisala ta dva gnoja morilska, ničvredna Sabina, moja prijateljica, v kakšnih bolečinah in mukah si morala umreti. A ti je dal priložnost, da si pred odhodom lahko objela svoje otroke, svoje sončke, zaradi katerih si se v življenju borila kot levinja? Nikoli ti ni bilo postlano z rožicami, a si našla moč za naprej… moje srce je do konca zlomljeno. Tomaž Arklinič ne zaslužiš si zapora, da veš….Zaslužiš si, da bi umiral počasi, v mukah, kot Sabina!!!! Ljubeča mamica tvojih otrok, katerim si uničil življenje, naklepno, zahrbtno in egoistično… Upam, da sta sedaj z ljubico deležna groznih stvari v priporu, upam, da sta lačna, premražena in osebje nima usmiljenja z vama!!!!“ je svojo žalost in gnev na zapis na Facebooku zlila Sabinina prijateljica Janja.

Po Facebooku: Kot prijatelj Aleksandre, vpletene v umor matere štirih otrok, se težko spopadam z občutki (nadlani.si)

Slovenske novice so včeraj poročale, da je mami štirih otrok s kuhinjskim nožem sodila Aleksandra Š. V kuhinji v Biotermah Mala Nedelja je bila sodelavka moža umorjene. Spomnimo, Sabino A. (33), ki so jo v petek našli mrtvo v bližini Kidričevega, sta po ugotovitvah kriminalistov umorila njen mož Tomaž A. (37) in njegova prijateljica (33). Kot je povedal vodja mariborskih kriminalistov Stanko Vidovič, sta osumljena umora mož 33-letne žrtve in njegova sodelavka. Dan po umoru je mož ženo prijavil kot pogrešano. Policija zaradi spoštovanja načel varstva osebnih podatkov o identiteti osebe ne moremo posredovati dodatnih informacij o osumljenki.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

To je Aleksandra, ki naj bi do smrti zabodla mamico štirih otrok! Sedaj je zbrisala vse sledi (nadlani.si)

Je pa zdaj že jasno, kdaj bo zadnje slovo od Sabine. Pokopali jo bodo v ponedeljek, 15.4., v Markovcih.

Sabina umorjena, njena prijateljica Nina v solzah: “Bila si zlata mamica tvojim čudovitim sončkom doma in možu čudovita predana žena!” (nadlani.si)

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

197
100 SEK