Pogačarjev trg v Ljubljani je bil danes prizorišče neizmernega nogometnega navdušenja

01. jul. 2024, ob 23.12
119
50 SEK

Današnja tekma v nemškem Frankfurtu pomeni prvi nastop slovenske reprezentance v izločilnem delu velikega tekmovanja. Slovenci so ob 21. uri stopili na zelenico in se soočili z nogometno velesilo, Portugalsko. Navdušenje in živčnost med navijači sta bila na vrhuncu že od popoldneva, ko so se začeli zbirati na prizoriščih za ogled tekme na prostem, kljub napovedanim nevihtam in toči.

Čeprav je množica na Pogačarjevem trgu zaradi dežja bila manjša kot ob prejšnjih tekmah, pa je bilo vzdušje še vedno izjemno. Navijači so z vso strastjo in energijo spodbujali svojo reprezentanco, dokazali svojo vztrajnost in ljubezen do nogometa. Dežniki so ustvarjali pisano kuliso, pod katero so se slišali vzkliki, aplavzi in navijaške pesmi.

Pogačarjev trg je bil kljub dežju poln življenja in ponosa, kar je še enkrat pokazalo, kako globoko je nogomet zakoreninjen v slovensko kulturo. Navijaška vročica v Ljubljani je bila neustavljiva, dež pa je le dodal dodatno dozo nepozabne drame temu zgodovinskemu večeru.

119
50 SEK