• C Novo mesto
  • 09:52
  • Pet, 27.01.2023

Poglejte, za kako zelo nenavadno opravo se je odločila Kim Kardashian

Čeprav ni nič novega, da nas Kim Kardashian pogosto preseneti z zanimivo izbiro svojih oblačil, pa ji je tokrat zagotovo spet uspelo. Pred hotelom v New Yorku se je namreč pojavila v nekoliko neobičajni opravi; od glave do pet se je odela v usnje, na obraz pa je nadela masko.

V New Yorku je potekal teden mode, pred hotelom Ritz-Carlto so fotografi v objektiv ujeli tudi nenavadno opravo Kim Kardashian, s katero je zagotovo pritegnila veliko pozornosti. Zvezdnica je na družbena omrežja objavila tudi nekaj fotografij svojega novega videza – odeta v usnje in z masko na obrazu. Črna usnjena oblačila so iz modne hiše Balenciaga, svoj videz pa je izpopolnila z visokimi škornji s peto, majhno srebrno torbico in masko na glavi. Izza maske je bilo moč videti le njene lase, ki so bili speti v čop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Mnenja sledilcev in oboževalcev so deljena

Če je s svojim videzom želela izstopati in privabiti poglede mimoidočih, ji je to zagotovo uspelo. Po drugi strani pa so mnenja njenih sledilcev na družbenih omrežjih zelo deljena. Medtem, ko so nekateri naravnost navdušeni nad nad eksotično opravo zvezdnice, jih veliko ni najbolj zadovoljnih s tem, kar so videli. Pod objavljene fotografije so namreč zapisali kar nekaj negativno uperjenih in celo žaljivih komentarjev.

Kaj pa o novem videzu Kim Kardashian menite vi?

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram