Policija ujela vlomilca v Novem mestu!

30. maj. 2024, ob 09.19
Posodobljeno pred 2 mesecema
14
50 SEK

Novomeški policisti so se izkazali s hitrim posredovanjem, ko so 29. maja nekaj pred 4. uro zjutraj prejeli obvestilo o drznem vlomu v gostinski lokal v Bršljinu. Na kraj dogodka so prispeli v izjemno kratkem času in nemudoma začeli aktivnosti za izsleditev osumljenca.

Zaradi hitrega in učinkovitega delovanja so v bližini Muhaberja uspeli izslediti in prijeti 29-letnega osumljenca, ki je po vsej verjetnosti odgovoren za vlom. Policisti so osumljencu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, kjer se bo soočil z nadaljnjo preiskavo.

Ogled kraja kaznivega dejanja je pokazal, da je osumljenec v lokal vlomil z naviranjem vrat in razbitjem stekla, s čimer je povzročil precejšnjo škodo. Policija nadaljuje z intenzivno preiskavo, da bi ugotovila vse okoliščine tega drznega dejanja.

Proti osumljencu bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, s čimer bo moral odgovarjati za svoja dejanja. Hitro posredovanje policistov je vsekakor pripomoglo k temu, da je bil osumljenec kmalu po dejanju prijet, kar je pomemben korak k zagotavljanju varnosti v lokalni skupnosti.

Vir: PU Novo mesto

14
50 SEK