• 15.99C Novo mesto
  • 21:43
  • Čet, 23.05.2019
  • Prijava

POMAGAJMO: Pri Litiji ostala sama s štirimi otroki, tašča in tast so jih postavili na cesto!

Ker družina pokojnika meni, da je za smrt kriva ženska, je familijo, snaho in štiri otroke, spravila na cesto!

LITIJA – Življenje piše nore zgodbe. Po spletu je zakrožila tale, kjer Janja Stritar opisuje razmere, v katerih se je znašla njena 29-letna znanka. Štiri otroke ima,  mož pa je pred dnevi storil samomor. Ker družina pokojnika meni, da je za smrt kriva ženska, je familijo, snaho in štiri otroke, spravila na cesto! Na srečo so se zganili dobri ljudje, ki pomagajo!

Zgodbo objavljamo v celoti:

“Litija, vrjetno ste slišali za tragičnost družinice iz Hotiča.. in glede na to, da se je znašla v zelo težki stiski, sem se odločila, da pomoč nudim s shrambo stvari, ki bi jih lahko vi darovali njim, tu pa se zavežem, da jim osebno dostavim oz. dostavim Društvu Srce za bulle, ki je organiziral tole akcijo.. vsaka pomoč bo prišla prav.. hvala vam! 

Prijatelji,

29 letna mamica je ( najboljša prijateljica moje prijateljice) in je včeraj ostala sama. Mož je v stiski obupal nad življenjem.
Mamica je zaradi obtoževanj njegove družine,kjer so v mansardi živeli, ostala brez doma. CSD jim intenzivno išče nastanitev ( sedaj jih je sprejela ta moja prijateljica,ki ima že tako malo stanovanje in svoje 4 otroke).

Mamica je ostala sama s 4 otroci. Pred 4 leti sta izgubila sinčka. Ostali sta deklici 9 in 4, ter dvojčka ( par) starost 18 mesecev.
Mamica je v bolniški zaradi operacije gležnja in bi konec meseca morala na rehabilitacijo v Dolenjske toplice.Ne vem kaj bo mamica storila, saj otrok sedaj nima kje pustiti. Dobila sem že gospo,ki jim bo pravno pomagala enako s psihološko obravnavo, ki jo najbolj potrebujejo.
Potrebovali bi pa hrano, najvec navadnega mleka ( mala dva ga spijeta veliko) in pa pleničke št.5.
IN CUNCE ZA LETO PA POU STARE OTROCKE…

Mamica prihaja iz kraja Hotic, lokacija iskajoče nastanitve se giblje okoli Litije.
VSAK LIER MLEKA STEJE!!!

Prošnja je bila poslana z moje strani tudi Bazi prostovoljcev,kjer aktivno sodelujem. Kljub svoji ne preveč rožnati situaciji, nisem mogla ostati hladna ob dejstvu,da so 4 mali otroci ostali brez očeta, strehe nad glavo, z mamico v bolniški ČE IMA KDO MOZNOST ALI ZELJO NAM LAHKO ZADEVE DOSTAVI NA NASE DRUSTVO LJUBLJANSKA 110 DOMZALE HVALA IZ SRCA!”

D.P.