• 5.18C Novo mesto
  • 14:09
  • Ned, 26.01.2020

Ponoči smrt kosila na slovenskih cestah

Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi.

DRAMLJE – Danes, nekaj čez 2. uro zjutraj, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Tepanjem in Dramljami, v smeri proti Ljubljani.

52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki stari 23, 36 in 50 let so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki stari 51, 13 in 4 leta.

Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa opozarjamo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestno prometnih predpisov, so sporočili s PU Celje.

Pripravil: Nadlani.si