• C Novo mesto
  • 15:41
  • Sre, 22.09.2021

POP TV-jevec Uroš Slak ima novo oddajo

Oddaja, ki se začne 3. oktobra in bo na sporedu vsako nedeljo ob 13. uri, so še zapisali na POP TV-ju.

LJUBLJANA – “Iskreno, intimno, na trenutke provokativno, predvsem pa sveže in drugačno, so obljube nove nedeljske pogovorne oddaje Ena na Ena, ki 3. oktobra 2021 prihaja na POP TV. Voditelj Uroš Slak bo vsako nedeljo ob 13. uri v poglobljenem pogovoru gostil znano osebnost z različnih družbenih področij. Razkril bo zgodbe, ki bodo odstirale gledalcem do zdaj nepoznane plati gosta,” so sporočili s televizije POP TV.

Uroš Slak, voditelj in urednik oddaje Ena na Ena, ob tem izpostavlja: “V oddaji se bom z gosti osredotočil na vprašanje, zakaj se je nekaj zgodilo v določenem obdobju, iskal bom kontekst njihovih odločitev, njihovega delovanja in se posvečal temam, ki odlikujejo njihove osebnosti. Z novo oddajo bomo skušali v medijski prostor vnesti nekaj novega, svežega, drugačnega. Sem na točki v svoji karieri, ko sem dovolj zrel za iskren pogovor ena na ena z različnimi ljudmi, ki jih morda mnogi še ne poznajo, so pa izjemno uspešni tudi na svetovnem nivoju in imajo veliko zanimivih pogledov, o katerih jih nihče ne sprašuje, o politiki, o tem, kam nas pelje trenutno družbeno stanje.”

Uroš Slak bo v oddaji Ena na Ena razgalil razmišljanje gostov o aktualnem družbenem in političnem dogajanju. Ob tem pa bo z vprašanji nenehno prepletal zgodbo njihovega uspeha, življenja, njihovih želja. To so razmišljanja, o katerih ne vemo veliko, hkrati pa bomo lažje razumeli, zakaj ta oseba določene stvari počne, kaj so vzvodi njenih odločitev.

Ena na ena v nedeljo ob enih

Oddaja, ki se začne 3. oktobra in bo na sporedu vsako nedeljo ob 13. uri, so še zapisali na POP TV-ju.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: POP TV