• -0.17C Novo mesto
  • 07:40
  • Ned, 08.12.2019

Podjetniki, zagotovite si ugoden in kakovosten pravni nasvet

Ste samostojni podjetnik ali pa imate morda odprt d. o. o., pa ne veste, če je v vašem podjetju vse tako, kot mora biti? Se bojite dneva, ko bo na vaša vrata potrkal inšpektor? Te skrbi se lahko rešite z eno samo potezo!

Prepričajte se, ali je v vašem podjetju res vse v najlepšem redu. Dober pravni nasvet je lahko zelo dragocen!

V današnjih časih, ko je kolesje zakonodaje pri nas precej zapleteno, še tako dober, spreten in izkušen podjetnik nikoli ne more biti stoodstotno prepričan, da izpolnjuje prav vse pogoje, ki jih določajo zakoni, pravilniki in druga papirologija.

Da bi bil dobiček čim večji, podjetje pa bi raslo, naj bi se podjetnik v prvi vrsti ukvarjal zlasti s področjem, ki ga obvlada, pa naj bo to prodaja, obrt ali kaj tretjega. Ker pa se mora poleg svojega področja, v katerem uživa in v katerem se je našel, ukvarjati še z ogromnim številom zakonskih določil, pripravo pogodb in drugih pravnih dokumentov, pa se prav lahko zgodi, da mu časa in energije za vlaganje v podjetje, ki ga je postavil na noge, preprosto zmanjkuje. Ponoči pa ga stiska v prsih, ker nikoli ne more vedeti, ali je vse urejeno po pravilih in ali ga bo morda že naslednje jutro obiskal pristojni inšpektor … Ter mu napisal papir, ki podjetnika lahko celo pokoplje.

Ne tresite se, ukrepajte danes!

Ste vedeli, da vam lahko takšen obisk prinese tudi do 40.000 evrov globe, če ne upoštevate zakonsko zahtevanih predpisov? To zagotovo ni majhen denar niti za zelo uspešna in dobičkonosna podjetja, zagotovo pa je trdo prigarani denar škoda zapravljati na takšen način. Temu se lahko izognete že vnaprej – tako, da poskrbite, da so vsi papirji vašega podjetja urejeni tako, da ne bodo zmotili niti najbolj natančnega in zahtevnega inšpektorja, ki je prav na dan obiska vašega podjetja morda vstal z levo nogo.

Kako to narediti? Preprosto! Izpolnite spodnji obrazec in si zagotovite 30 minut brezplačnega pravnega svetovanja, zraven pa še kup drugih popustov! Torej – kakovosten in ugoden pravni nasvet je le en klik stran!

Dober pravni nasvet je vreden zlata

Naj navedemo le en primer. Veste, kaj vse mora delodajalec (torej podjetnik) shranjevati v personalni mapi vsakega zaposlenega? Gre za vse podatke, ki so pomembni za izpolnjevanje obveznosti in pravic iz delovnega razmerja, torej ni dovolj, da v njej hranite le dokumente postopka zaposlitve, dokazila o izobrazbi, zdravniška spričevala in podobne klasične stvari, temveč je treba temu dodati tudi številne podpisane izjave s strani zaposlenega (da je seznanjen z oceno tveganja in internimi akti …). Če sklenemo, mora personalna mapa vsebovati veliko število najrazličnejših dokumentov, na katere morda ne bi niti pomislili. In ko si jo bo pristojna oseba ogledala, bo kaj hitro našla številne pomanjkljivosti, vi pa se boste znašli v zagati, iz katere boste le težko prilezli.

Strokovnjakinja bo pripravila pravni nasvet, za katerega garantira.

Za takšne primere imate na voljo strokovnjakinjo, ki bo natančno pregledala vse vaše dokumente ter vam v primeru pomanjkljivosti seveda tudi svetovala, kako jih odpraviti. Dober pravni nasvet je v primerih delovnega prava zlata vreden. V tej ponudbi boste po posebej ugodni ceni med drugim dobili revizijo kadrovskega področja. Strokovnjakinja bo pregledala vaše vodenje zakonsko zahtevanih evidenc, ali se pogodbe o zaposlitvi skladajo z zakonskimi normami, ali so personalne mape urejene popolno, in vse, kar zadeva vodenje kadrovskega področja. Ta področja torej prepustite strokovnjakinji, vi pa se raje ubadajte z nadaljnjo rastjo svojega podjetja.

Na podlagi revizije kadrovskega področja boste dobili poročilo s konkretnimi izsledki in seveda tudi rešitvami, tako da se lahko takoj lotite področij, na katerih so bile ugotovljene nepravilnosti, strokovnjakinja Mateja Trinker (pravninasvet.net), ki vam je ta pravni nasvet tudi pripravila, pa garantira, da bo ob obisku inšpektorja v vašem podjetju vse urejeno tako, kot je treba – če boste njen nasvet seveda upoštevali.

Ne odlašajte – pravni nasvet po vaši meri je le klik stran

Zakaj ne bi torej podrobnosti o delovno-pravni zakonodaji v svojem podjetju prepustili v roke človeku, ki te stvari obvlada in vam obenem še zagotavlja, da bo vse uredil po najnovejših zakonskih določilih? Dovolite, da vas seznani s tem, kaj vse morate vedeti pred zaposlitvijo in v času zaposlitve delavca, ter seveda s pripravo zakonsko zahtevanih pravnih dokumentov. Prednosti podjetja, ki vam bo pri tem pomagalo, so izjemno bogate izkušnje s področja delovnega prava ter konkurenčne cene, zato ne čakajte!

Naročite začetni kadrovski paket po izredno ugodni ceni, zagotovite si 30 minut brezplačnega pravnega svetovanja iz delovnega prava in še popust na sestavo vseh vrst pogodb, ki jih v podjetju potrebujete. Naj to delo za vas opravi nekdo, ki to tudi obvlada, vi pa si namesto vrtoglave kazni raje privoščite sproščujoč dopust, ki si ga zagotovo zaslužite.

Izpolnite spodnji obrazec in si pridobite 10 % popusta na osnovno revizijo, 30 minut brezplačnega svetovanja iz delovnega prava in 20 % popusta na sestavo vseh vrst pogodb!